Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy cigány lányba mit tegyek ?
Menekülj?
Én jártam cigány lánnyal. Emlékszem, már szakítottunk, de összevesztem vele: rám küldte a pasiját. Mondjuk az rendes volt tőle, hogy nem veretett meg, de akkor is...
Aztán volt egy másik, akivel csak neten beszéltem. Valahogy azzal is összevesztem, de a netes szövegelés volt, soha nem is találkoztunk egymással. Az is rám küldte a pasiját, de az már meg akart verni.
Érdekes konfliktus kezelés ez nem? És mindkettő cigány volt..
Tegyük hozzá: vannak normális cigányok. Amikor a második lány rám küldte a pasiját, akkor egy roma haver védett meg.
Viszont érdekes: ő sem szereti romákat.
Nekem is volt cigó barátnőm.
Mindig öngyilkosságal fenyegetett. Tiszta idegbeteg volt. Alkalminak oké, de hosszútávra ne tervez. Viszont ha nem az a tipikus cigány hanem "előkellő" akkor más. Ha tanúlt. Akkor hajrá.
Nekem volt cigány párom.
7 évig voltam vele.
Talán nem volt az életembe olyan férfi, aki annyira szeretett és megtett értem mindent, meg jól bánt velem mint Ő.
Igaz ez is szerintem embere válogatja.
Cigány esetében:
Nem adunk el, nem veszünk, nem beszélünk vele, nem tartunk semmilyen kapcsolatot, nem közösködünk és főleg nem szexelünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!