Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezhet valamit ő is vagy engedjem el?
Felnőttképzésbe járok és tulajdonképpen az egyik tanáromról van szó, bár csak 5 évvel idősebb nálam, és az én csoportomat nem is tanítja teljes értékű tanárként.
Csoportos feladatoknál megfigyeltem, hogy mindig mellém helyezkedik, ha szünetben cigizünk és én beszélek elkezdi mozgatni a lábát. Társaságban nevet azon, amit mondok, gyakran kapom azon, hogy engem néz. Viszont: nem követ vissza instagramon, ha néha kettesben maradunk, nem kérdez rólam személyes dolgokat.
Mit gondoltok?
Te vagy a férfi vagy a nő?
Ha férfi vagy, akkor lehet azt várja, hogy Te lépj először.
Viszont ez a "nem követ vissza instagramon" annyira ciki, már bocs.
Érezhet, és rajtad tartja a figyelmet, de nem mer valamiért, talán jelre vár, vagy tétova attól, hogy tanár diák …talán bátoritást vár, és nem mer kezdeményezni emiatt..
sokszor lehet hallani, hogy az állásába kerülhet, ha bármi kitudodik róla, hogy molesztál diákokat stb…bosszúként feltehetnek róla instára bármilyen képet, ami miatt röpül az állásából stb…szóval van visszatartó erő rendesen…a megélhetés múlik rajta….lehet ebben az esetben nem….de hát..a félelem nagy úr…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!