Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mihez kezdesz az érzelmeiddel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdesz az érzelmeiddel?

Figyelt kérdés
Elmondod őket valakinek? Vagy megfogalmazod és leírod őket? Vagy magadban tartod? Esetleg más?

2022. jan. 7. 00:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A legközelebbi embernek/embereknek elmondom, de vele/velük tényleg nagyon közeli kapcsolatban vagyok.

Néha van olyan is, hogy magamban tartom. Helyzetfüggő.

2022. jan. 7. 00:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Megtartom magamnak ugyse érdekel senkit, másrészt van jobb dolgom mint ezzel foglalkozni :D

Illetve manapság nem férfi az a férfi akinek érzelmei vannak ugye ugyhogy..

2022. jan. 7. 00:31
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Egy időben a szegény gyakoris privátozókat fárasztottam velük. Szerencsétlenek gyanútlanul rám írtak vagy küldtek egy farokképet és már betekintést is nyerhettek érzelmi világomba. Mivel grafomán személyiség vagyok, sok pasit sikerült már így elüldöznöm. Néha partnerre akadtam, aki egyfajta hálaszexben reménykedve ápolgatta a lelkem egy darabig vagy ő maga is grafomán volt, velük aztán jól el lehetett levelezgetni. Mostanra azt hiszem kiírtam magamból mindent (kb. ezerszer), úgyhogy nem keserítem tovább az itteni férfiak életét.
2022. jan. 7. 01:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Megélem őket ha jó ha rossz.
2022. jan. 7. 01:12
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

Elmondom a pszichológusomnak.

Vannak közeli barátaim, együtt élek velük, de ők azt az énemet ismerték meg évekkel ezelőtt, aki kib@szott erős, és semmi nem küldi padlóra. Persze már tudják, hogy ez nem így van, de nem merik feszegetni a hataraimat. Én sem szeretném untatni őket, tudom hogy nekik sem egyszerű. I mean, mindenkinek a saját problémája a legnagyobb.

Egyébként még sokat énekelek, dalban egyszerűbb kiadni. Főleg mióta megvan a jogsim, sokszor megyek össze-vissza a semmibe

2022. jan. 7. 03:50
 6/11 anonim ***** válasza:
24%

Férfiként elég érzelmes vagyok,talán ezért is használtak ki annyian.

De talán jobb is magamban élni, nem kell társ,nem kell barát,nem kell senki.Elég volt a sok színészkedő,alattomos,hazug emberből.

Átnézek mindenkin, munkahelyen is megtartom a három lépést.Egyébként nincs gondom az emberekkel,nekik sem velem.

De közel már senkit nem engedek magamhoz,eleget veszítettem és szenvedtem,főleg a nők miatt.

2022. jan. 7. 05:55
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Eleg erzelmes vagyok, napi szinten is kepes vagyok különbözö erzelmi szintekre, a magasbol a melybe zuhanni. Megvannak a bizonyos temak, mit-kinek mondok el. De a legfeltetettem dolgaimat -vagyis amiröl azt hiszem azon- nem mondom senkinek. Ugy vagyok vele, megis kit erdekelne az en erzelmi allapotom?

Volt itt a gyakorin privat, anonim levelezötarsam. Elegge betekintest nyertünk egymas eletebe, jo volt ugy kiirni magambol, hogy tenyleg nem ismer, es ugy elolvasni a velemenyet, hogy teljesen ismeretlen szamomra. Aztan egy idö utan eltünt.

2022. jan. 7. 07:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Jo melyre elasom oket, mert ha kiderul, hogy ferfikent vannak erzeseim, akkor magamat is elashatnam a nok szemeben.
2022. jan. 7. 07:38
 9/11 anonim ***** válasza:
77%
Magamban tartom. Volt már 2×, hogy elmondtam az illetőnek, szívás lett a vége.
2022. jan. 7. 08:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Kiírom őket magamból.
2022. jan. 7. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!