Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdesz az érzelmeiddel?
A legközelebbi embernek/embereknek elmondom, de vele/velük tényleg nagyon közeli kapcsolatban vagyok.
Néha van olyan is, hogy magamban tartom. Helyzetfüggő.
Megtartom magamnak ugyse érdekel senkit, másrészt van jobb dolgom mint ezzel foglalkozni :D
Illetve manapság nem férfi az a férfi akinek érzelmei vannak ugye ugyhogy..
Elmondom a pszichológusomnak.
Vannak közeli barátaim, együtt élek velük, de ők azt az énemet ismerték meg évekkel ezelőtt, aki kib@szott erős, és semmi nem küldi padlóra. Persze már tudják, hogy ez nem így van, de nem merik feszegetni a hataraimat. Én sem szeretném untatni őket, tudom hogy nekik sem egyszerű. I mean, mindenkinek a saját problémája a legnagyobb.
Egyébként még sokat énekelek, dalban egyszerűbb kiadni. Főleg mióta megvan a jogsim, sokszor megyek össze-vissza a semmibe
Férfiként elég érzelmes vagyok,talán ezért is használtak ki annyian.
De talán jobb is magamban élni, nem kell társ,nem kell barát,nem kell senki.Elég volt a sok színészkedő,alattomos,hazug emberből.
Átnézek mindenkin, munkahelyen is megtartom a három lépést.Egyébként nincs gondom az emberekkel,nekik sem velem.
De közel már senkit nem engedek magamhoz,eleget veszítettem és szenvedtem,főleg a nők miatt.
Eleg erzelmes vagyok, napi szinten is kepes vagyok különbözö erzelmi szintekre, a magasbol a melybe zuhanni. Megvannak a bizonyos temak, mit-kinek mondok el. De a legfeltetettem dolgaimat -vagyis amiröl azt hiszem azon- nem mondom senkinek. Ugy vagyok vele, megis kit erdekelne az en erzelmi allapotom?
Volt itt a gyakorin privat, anonim levelezötarsam. Elegge betekintest nyertünk egymas eletebe, jo volt ugy kiirni magambol, hogy tenyleg nem ismer, es ugy elolvasni a velemenyet, hogy teljesen ismeretlen szamomra. Aztan egy idö utan eltünt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!