Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, ha egy férfi az érzelmeiddel akar visszaélni?
Figyelt kérdés
Jelekre, mondatokra, vagy cselekedetekre lennék kíváncsi. Van egy férfi akivel eddig úgy éreztem, hogy lehetne köztünk valami. Kitártam neki a lelkemet, érzelmeimet, de úgy érzem a testemért “fizeti ezt az árat”. Van egy ilyen megérzésem, s nem hagy nyugodni a dolog.2021. ápr. 28. 17:17
1/10 anonim válasza:
Nem mindegy mit akar? Élvezd a dugást és ennyi, majd lesz valami!
3/10 anonim válasza:
Kérdező, nem világos mit akarsz mondani. Kifejtenéd újra?
4/10 A kérdező kommentje:
Arra lennék kíváncsi hogy, milyen jelekből lehet rájönni, hogyha egy férfi csak a testedért van veled. Állítja, hogy vannak érzelmei, ezek miatt fekszik le velem. Chaten vagy sms-ben teljesen más mint személyesen. Mikor velem van akkor hideg-rideg. Nem igazán érzem ilyenkor rajta azt, hogy érezne irántam. Elvileg fáradt, de annyira fura ez a helyzet. Sosem voltam még ilyen szituációban.
2021. ápr. 28. 17:39
5/10 anonim válasza:
Onnan, hogy a kérdés eleve felmerül benned. De tessék, néhány dolog:
Beszélgettek rendszeresen nem szexuális témáról?
Találkoztok úgy is, hogy nincs szex?
Érdeklődik irántad, kérdezget?
Megjegyzi amit mondasz?
6/10 anonim válasza:
Pl.: nem érdeklik a problémáid, a lelki világod, folyton szexelni akar, utalgat rá, hogy milyen jó segged, melled van stb.
7/10 A kérdező kommentje:
Rendszeresen beszélgetünk szextől mentes témákról. Megismerte az apukámat, folyton dicséri. Unokatesómmal is jóban lettek. Sokszor kérdezi hogy vagyok, majdnem mindennap beszélünk. Sokszor mondta hogy szereti a gondoltaimat, érzéseimet, hogy nagy szívem van stb. Bókol, hogy szép az arcom, gyönyörű vagyok. Aztán előfordul, hogy hanyagol. Meg olyan mintha, nem érdekelném. Teljesen összezavar. Megjegyzi amit mondok jellemzően.
2021. ápr. 28. 18:05
8/10 anonim válasza:
Szerintem csak hangulatingadozás. Én is szoktam hasonlót csinálni, de csak mert nem mindig van energiám, hangulatom a másikra. Amikor van, azt kihasználom, akkor figyelek rá. De ha érdekli az érzéseid, unokatesóddal is elvan.. Hát elég sok energiafeszítésnek tűnik, csak a szexért ennyi nem hiszem hogy megérné.
9/10 anonim válasza:
Vannak közös programok? Bemutatot a családjának, barátainak? Meglep apró dolgokkal? Igyekszik a kedvebe járni? Számíthatsz rá?
Ha ezekre a válasz nem, akkor nem jelentesz neki sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!