Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szándékosan tartja magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szándékosan tartja magát tőlem távol?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi, akit féléve ismerek, nagyon kedvelem és tetszik is nekem mint férfi.

Úgy érzem én is neki, bókol finoman, hülyéskedünk, sokszor “húzza az agyam” vagy hogy mondjam:D de mindig finoman és nem egyértelműen.

Utaltam rá hogy találkozzunk munkán kívül is, de nem hívott el eddig, bár most otthon kell lennie mert beteg.

A fő probléma a munkahelyünk, imád itt lenni és én is, nem érintkezünk mindennap, sőt

De már régebben is társaságba elejtette azt a mondatot hogy sose bonyolódna bele semmibe a munkahelyén/munkatársakkal.

Viszont én azt érzem tetszem neki, amikor beszélünk mindkettőnk végig neveti és boldognak tűnik:)

Létezik hogy ennyire ellenáll nekem, csak hogy megmaradjon a béke ha esetleg rosszul sülne el bármi?

2022. jan. 5. 21:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Létezik, ahogy az is, hogy csak be meséled magadnak. Ha akarna, már lépett volna.
2022. jan. 5. 22:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy jókat beszélgettek, miért gondolod, hogy többet akarna?
2022. jan. 5. 22:22
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem csak beszélgetünk, hanem bókolgat, illetve nagyon jól elhülyéskedünk, hív mondjuk munka miatt, végül félórákat beszélünk

Másokkal nem ilyen :)

Viszont amint tovább lépnénk, kicsit mindig hátralép, de nem tart sokáig

2022. jan. 5. 22:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak kedves és csak félreérted a dolgot mert te kedveled őt és nem lehet rákérdezni a dologra. Remélhetőleg vagy ő mond valamit amiből kiderül hogy hogyan is álltok vagy neked sikerül tovább lépned. Sok szerencsét!
2022. jan. 5. 22:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Húzd meg, ereszd meg.

Nem akar lépni, de élvezi a játszmázást.

Ne reménykedj.

2022. jan. 5. 22:43
 6/8 A kérdező kommentje:

Lehet, viszont ez mindenkinek feltűnt, másokkal mindketten mások vagyunk.

Hogyan húzzak akkor egy határt?

Az a baj hogy egyre rosszabb mert kedvelem nagyon, és nehéz közömbös lenni, és neki se megy:(

2022. jan. 5. 22:45
 7/8 anonim ***** válasza:
73%

6-os Beszélgetésre nem gondoltál?

Nem igaz, hogy egy nő nem kezdeményezhet! Nem kell direktben, elég, ha megkérdezed, hogy komolyan gondolta -e, hogy munkatárssal soha!?

2022. jan. 5. 23:23
 8/8 A kérdező kommentje:

De gondoltam, csak mivel a kellemetlenségtől szeretné magát megóvni a kèsőbbiekben, vagyis gondolom

Ezért hiába egyértelmű, de nincs kimondva hogy tetszik nekem és így kevésbé “rossz”:D

2022. jan. 5. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!