Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szándékosan tartja magát tőlem távol?
Adott egy férfi, akit féléve ismerek, nagyon kedvelem és tetszik is nekem mint férfi.
Úgy érzem én is neki, bókol finoman, hülyéskedünk, sokszor “húzza az agyam” vagy hogy mondjam:D de mindig finoman és nem egyértelműen.
Utaltam rá hogy találkozzunk munkán kívül is, de nem hívott el eddig, bár most otthon kell lennie mert beteg.
A fő probléma a munkahelyünk, imád itt lenni és én is, nem érintkezünk mindennap, sőt
De már régebben is társaságba elejtette azt a mondatot hogy sose bonyolódna bele semmibe a munkahelyén/munkatársakkal.
Viszont én azt érzem tetszem neki, amikor beszélünk mindkettőnk végig neveti és boldognak tűnik:)
Létezik hogy ennyire ellenáll nekem, csak hogy megmaradjon a béke ha esetleg rosszul sülne el bármi?

Nem csak beszélgetünk, hanem bókolgat, illetve nagyon jól elhülyéskedünk, hív mondjuk munka miatt, végül félórákat beszélünk
Másokkal nem ilyen :)
Viszont amint tovább lépnénk, kicsit mindig hátralép, de nem tart sokáig

Húzd meg, ereszd meg.
Nem akar lépni, de élvezi a játszmázást.
Ne reménykedj.
Lehet, viszont ez mindenkinek feltűnt, másokkal mindketten mások vagyunk.
Hogyan húzzak akkor egy határt?
Az a baj hogy egyre rosszabb mert kedvelem nagyon, és nehéz közömbös lenni, és neki se megy:(

6-os Beszélgetésre nem gondoltál?
Nem igaz, hogy egy nő nem kezdeményezhet! Nem kell direktben, elég, ha megkérdezed, hogy komolyan gondolta -e, hogy munkatárssal soha!?
De gondoltam, csak mivel a kellemetlenségtől szeretné magát megóvni a kèsőbbiekben, vagyis gondolom
Ezért hiába egyértelmű, de nincs kimondva hogy tetszik nekem és így kevésbé “rossz”:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!