Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szereti a másikat képes arra hogy megcsalja szándékosan?
Nem olyanra gondolok hogy részegen hanem arra mikor valaki a parja mellett ismerkedik másokkal is tehát nem csak a szex miatt hanem rendesen lelkileg is megcsalja ha lehet így mondani.
Voltatok már ilyen helyzetben?
Ha szeretsz valakit megtudod csalni?
Főleg ha már csaltad meg és kiderült akkor utána miért csalod meg megint?
Szerintem ha valaki szeret valakit nem tudja megcsalni mert az neki is ugyanúgy fáj.

Érdekes kérdés. Nem voltam ilyen helyzetben még, és nem is szeretnék.
A kérdés kapcsán az a kérdés merült fel bennem, hogy miért csalná meg valaki szándékosan a párját?
Esetleg erre is válaszolhattok mert tényleg érdekelne :D

Engem mondjuk az jobban érdekel, hogy hogy lehet "nem szándékosan" megcsalni :D Elbotlik a csaj, és véletlenül épp egy pasi álló nemi szervére esik, vagy mi?
Jajj istenem.
Most komolyan el kell magyarázni?
Véletlenul megcsalja mondjuk részegen és nagyon megbanja , a szándékosan meg az mikor a párja mellett ugyanúgy csajozik mintha szingli lenne

Ez az indok annyira vicces :D Hacsak nem arról volt szó, hogy kiütötte magát, és ájultan feküdt, és valaki megerőszakota, akkor részegen is szándékos ugyanúgy. :)
Nem, aki szereti a párját, az nem csalja meg, se szándékosan, se "véletlenül" (:D)

Szándékosan megcsalni valakit, az olyan, hogy az ember eldönti, hogy neki izgalomra van szüksége, és direkt elkezd ismerkedni emberekkel olyan céllal, hogy barátságnál több legyen (szex, vagy kapcsolat...)
Nem szándékosan megcsalni valakit, az olyan, hogy minden hátsó szándék nélkül (akár baráti beszélgetések során) kialakul valaki iránt egy erősebb érzelem, vonzódás, és az ember élvezi és nem gondolva a párjára, megcsalja őt.
Illetve a részeges dolog is idetartozik.
Nem sikerült rájönnöm, hogy az emberek miért csalják meg párjukat, még akkot is ha nagyon szeretik őket. Talán az izgalom, a fellángolás, kíváncsiság teheti. Meg persze szerintem több olyan (minden embernél más) tényezők vannak, amik arra vezetik az embert, hogy így cselekedjenek.
Érthetetlen dolog.

Huszonévesen megtettem, nem vagyok rá büszke.
A hosszú kapcsolatom alatt nem tettem volna már meg érettebben, de az exem lépett félre és voltak ügyei, ott bosszúból egyszer megtettem, csak azért hogy megtudja milyen érzés. Nem jött be, mert utána is folytatta, szét is mentünk.
Végül még öregebb fejjel, most vagyok életem fénypontján a párommal, akit mindenkinél jobban szeretek, teljes mértékben kizárja az agyam, mert csak ő kell. Nem tudnám megtenni, de nem is vonz senki, nem nézegetem a pasikat se (mondjuk amúgy se olyan tipus voltam soha).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!