Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne ráírni és esetleg találkozni vele?
Gimnáziumban volt egy nagy szerelmem, ami viszonzatlan volt (bár a lány nem tudott róla, hogy szerettem, mivel nem mondtam el neki - sajnos eléggé önbizalomhiányos voltam az utóbbi 1 - 1,5 évig), és úgy érzem csak úgy tudnám elengedni, ha egyszer találkozhatnék vele, bevallhatnám neki, hogy szeretem, és utána végleg elengedném.
Ez így furán hangozhat elsőre - nem csak rontana a helyzeten ez az akció? Együtt lenni továbbá biztosan nem leszünk, mivel ő a fővárosban tanul én pedig egy vidéki egyetemen, illetve más típusú emberek is vagyunk. Továbbá valószínűsítem, hogy van párja, meg persze ilyen kényelmetlen helyzetbe se szívesen hoznám attól függetlenül. Nagyon sokáig próbáltam elengedni, bárcsak én parancsolnék az érzelmeimnek, de egyszerűen azt érzem, hogy tiszta szívemből szeretem a mai napig.
Ezek voltak a contrák, a pro oldalon csak annyi van, hogy mit veszíthetek, továbbá nem akarok úgy meghalni/ leélni az életemet, hogy nem tudta, hogy szeretem (most leszek 21 rövid időn belül, de ha alá lehetne írni egy "szerződést", hogy 30 - 35 éves korunkig mindketten csinálunk amit akarunk, és utána feleségül vehetném - feltéve, hogy valami isteni csoda folytán nem találok egy hozzá hasonlót egészen addig -, aláírnám.Ennyire kritikus a helyzet :( )
Mi a véleményetek, megpróbáljam vizsgaidőszak után ezt, vagy orbitális baromság? Elnézést a hosszú leírásért, és hogy ilyennel húzom az időtöket/idődet, a válaszokat nagyon szépen köszönöm!
Szerintem írj rá, hogy szerelmes voltál belé a gimiben (azt ne említsd, hogy még most is, mert az para szerintem), és hogy gondoltad elmehetnétek valahova, ha a városodban jár.
Szóval így elmondod amit akarsz, de nem muszáj találkoznia veled, ha nem akar, szóval nem hozod úgy kínos helyzetbe.
Remélem a válasza segít majd a továbblépésben!
Azért azt nem ártana tudnod hogy van e valakije. "Fészen" a többségről elég könnyen ki lehet deríteni.
Meg nem biztos hogy jó ötlet egyből vallomást tenni, először talán jobb ha csak rá köszönsz, aztán lehet kialakul egy beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!