Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Egy csaj rá mozdult a barátomra!
Tegnap voltunk egy buliba és a barátomra rá mozdult egy csaj. Fogdosta meg táncoltak, énekeltek... A barátom látta hogy láttam de nem csinált semmit. Mikor haza értünk akkor megkérdeztem tőle hogy mivolt azzal a csajjal de nem mondott semmit. Ma este megint átjönnek (és a csaj is jön) és előre félek mi lesz?
Mit tegyek?
Az hogy táncol vele abban nem lenne semmi baj, de hogy fogdossa szerintem igen.
Én dobnám.
21/F
A csaj fogdosta a párodat vagy fordítva?
Nagyon nem mindegy!
Ha a párod fogdosta, akkor tedd lapátra.
Ha a csaj őt, akkor legközelebb, amikor jön a csaj, látványosan ülj a párod ölébe, puszilgasd, stb. Talán leesik annál a csajnál is a tantusz.
Akkor sem engedem mikor a párom nincs ott, nemhogy még akkor mikor ott van. Kettő nálam ugyanaz! Nem csak akkor kell odafigyelni mikor ott a párom, ellenkező esetben is.
Máskülönben nincs önmegtartóztatás a parodnal, meddig lehet menni nála. De ha veled csinálja egy pasi akkor mi lett volna az ő részéről a hozzáállás?
A barátod feladata volt, hogy amikor elkezd rámászni, ott hagyja. Nem tette.
Most meg visszatérnek egy pótsziveszterre?
Aki a kapcsokatát védi, az lemondja, nem hogy még a nőnek a saját otthonában is engedje, hogy folytassa.
Az a nő téged semmibe vesz.
A kedves párod meg benne van, tehát ő is.
A többit a hátad mögött folytatják.
#6:A csaj fogdosta a barátomat.
#7:Ha velem csinálja ezt egy pasi én már az elejénél ott hagynám.
#8:Igen pótszilveszter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!