Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Egy csaj rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Egy csaj rá mozdult a barátomra!

Figyelt kérdés

Tegnap voltunk egy buliba és a barátomra rá mozdult egy csaj. Fogdosta meg táncoltak, énekeltek... A barátom látta hogy láttam de nem csinált semmit. Mikor haza értünk akkor megkérdeztem tőle hogy mivolt azzal a csajjal de nem mondott semmit. Ma este megint átjönnek (és a csaj is jön) és előre félek mi lesz?

Mit tegyek?

2022. jan. 1. 22:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%
Boxoljátok le a másik csajjal!
2022. jan. 1. 22:32
 2/11 anonim ***** válasza:
98%

Az hogy táncol vele abban nem lenne semmi baj, de hogy fogdossa szerintem igen.

Én dobnám.

21/F

2022. jan. 1. 22:38
 3/11 anonim ***** válasza:
41%
Te most félsz a csajtól vagy mi?
2022. jan. 1. 22:46
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Ha látta, hogy te láttad és nem hagyta abba valamint ha az sem érdekli, hogy ez rosszul esik neked akkor dobd ki. De még mielőtt megcsalna. Az sokkal jobban fáj.
2022. jan. 1. 23:13
 5/11 anonim ***** válasza:
98%
Nem vagy házőrző kutya, sem személyi testőr. A párod feladata lett volna ezt helyesen kezelni, nem a harmadik félben kellene az ellenséget keresni, hanem otthon...
2022. jan. 1. 23:26
 6/11 anonim ***** válasza:
92%

A csaj fogdosta a párodat vagy fordítva?

Nagyon nem mindegy!

Ha a párod fogdosta, akkor tedd lapátra.

Ha a csaj őt, akkor legközelebb, amikor jön a csaj, látványosan ülj a párod ölébe, puszilgasd, stb. Talán leesik annál a csajnál is a tantusz.

2022. jan. 1. 23:27
 7/11 anonim ***** válasza:

Akkor sem engedem mikor a párom nincs ott, nemhogy még akkor mikor ott van. Kettő nálam ugyanaz! Nem csak akkor kell odafigyelni mikor ott a párom, ellenkező esetben is.

Máskülönben nincs önmegtartóztatás a parodnal, meddig lehet menni nála. De ha veled csinálja egy pasi akkor mi lett volna az ő részéről a hozzáállás?

2022. jan. 2. 04:54
 8/11 anonim ***** válasza:

A barátod feladata volt, hogy amikor elkezd rámászni, ott hagyja. Nem tette.

Most meg visszatérnek egy pótsziveszterre?

Aki a kapcsokatát védi, az lemondja, nem hogy még a nőnek a saját otthonában is engedje, hogy folytassa.

Az a nő téged semmibe vesz.

A kedves párod meg benne van, tehát ő is.

A többit a hátad mögött folytatják.

2022. jan. 2. 07:15
 9/11 A kérdező kommentje:

#6:A csaj fogdosta a barátomat.

#7:Ha velem csinálja ezt egy pasi én már az elejénél ott hagynám.

#8:Igen pótszilveszter.

2022. jan. 2. 09:23
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs benne szerintem a párja. Ezt nem lehet jól lereagálni abban a helyzetben. Ha bunkó flegmán eltolod a seggét, szemét vagy alja, a csaj sértődötten elballag. Egy olyan embernél, aki törekszik rá, hogy mindenkivel jóba legyen az próbálja higgadtan kezelni a helyzetet. Elhiszem, hogy rossz volt nézni, de végülis nem dugtak vagy hasonló. Fejébe szállt az ital mindenkinek.. Másrészről, ha valaki interakcióba lép velem bárhogyan miközben csak ülök vagy állok valahol akkor az kinek a sara? Azé aki csak ül, áll egy helyben, vagy azé aki odamegy hozzá?
2022. jan. 2. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!