Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők !el tudnátok ezt viselni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők !el tudnátok ezt viselni?

Figyelt kérdés
ha a párotoknak már lenne gyereke vagy unokája(ami nem a tiétek)

2021. dec. 27. 09:39
A kérdező szavazást indított:
ha nem az én gyerekem nem tudnám elfogadni
ha még kicsi akkor nem tudnám elviselni
elfogadnám és igyekeznék vele jó kapcsolatban lenni
41 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%

Unokaja :D Nem randizom nagypapa koru emberekkel, szoval azt nem hiszem, de a gyereket sem valoszinu, maximum abban az esetben ha nincs egyaltalan exfeleseg a kepben, apuka egyedul neveli a max 1 db gyereket.

Szerintem ugy altalaban nem a gyerek zavarja az embereket, hanem a kotodes az exhez.

2021. dec. 27. 09:43
 2/15 anonim ***** válasza:
42%

Nekem az előző kapcsolatomból van gyerekem, de az anyja neveli és már férjhez ment, van másik gyereke is.

Ja, és igen, ezt el lehet fogadni!

36/F

2021. dec. 27. 09:49
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha van már unokája, akkor feltételezhető, hogy 50 év felett van az illető. Tehát a gyerekei is felnőttek.

Nekem nem lenne vele bajom (bár most nem keresek párt), mivel egy felnőtt "gyerek" már éli a saját életét, nem kell oviba meg suliba vinni. A felnőtt gyerek is talán van olyan intelligens, hogy megpróbálja elfogadni az apja új párját.

Persze ez csak idősebb nőknél jöhet szóba, nem hiszem, hogy egy fiatal csajt érdekelne egy nagypapa!

2021. dec. 27. 09:51
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

#2: én nem fogadom el, akkor sem, ha a másik szülő neveli.

Igaz, annak a korosztálynak, aki szoba jöhet, nem igazán van még gyereke

2021. dec. 27. 09:52
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
Igen, ha a "gyermek" külön élő, felnőtt. És ami alap, hogy legyenek letisztázva a határok és a pénzügyek!
2021. dec. 27. 09:57
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
El tudnám, csak rohadtul nem akarom. A kisebb ellenállás felé megyek.
2021. dec. 27. 10:08
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van gyerekem, elég igazságtalan lenne a sajátomat elfogadtatni a másikkal, de az övét részemről nem elfogadni.
2021. dec. 27. 10:19
 8/15 anonim ***** válasza:
35%

Nekem van egy előző kapcsolatból gyerekem és ledöbbennek, hogy miket írnak itt.

5-ös. "És ami alap, hogy legyenek letisztázva a határok és a pénzügyek!"

Mert gondolod, hogy neked kéne bármit venni a gyerekemnek? Szerinted kinek kell a pénzed? Ennyi erővel az új paliddal is le kell tisztázni a pénzügyeket, mert azért akadnak olyan férfiak, akik élősködnek a partnerükön.

Én nem várnék el a partneremtől semmit a gyerek felé, csak hogy ne utálja meg legyen vele normális és mivel én még szeretnék több gyereket, alap, hogy szeresse a gyerekeket. De ez már más dolog. Ha valakinek ezen múlik az, hogy kezd e velem vagy sem, hogy van gyerekem, az amúgy se gondolja komolyan velem szerintem.

(Nem vagyok nő, ne írjatok privátokat)

2021. dec. 27. 10:31
 9/15 anonim ***** válasza:
84%
nem. nekem sincs gyerekem, a masiknak se legyen. pont.
2021. dec. 27. 10:52
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha kicsi a gyerek akkor nem tudnám elviselni/elfogadni. Nincs türelmem a gyerekekhez, sajátot sem szeretnék.

Ha viszont felnőtt már a gyerek akkor igen elfogadnám.

2021. dec. 27. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!