Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők !el tudnátok ezt viselni?
Unokaja :D Nem randizom nagypapa koru emberekkel, szoval azt nem hiszem, de a gyereket sem valoszinu, maximum abban az esetben ha nincs egyaltalan exfeleseg a kepben, apuka egyedul neveli a max 1 db gyereket.
Szerintem ugy altalaban nem a gyerek zavarja az embereket, hanem a kotodes az exhez.
Nekem az előző kapcsolatomból van gyerekem, de az anyja neveli és már férjhez ment, van másik gyereke is.
Ja, és igen, ezt el lehet fogadni!
36/F
Ha van már unokája, akkor feltételezhető, hogy 50 év felett van az illető. Tehát a gyerekei is felnőttek.
Nekem nem lenne vele bajom (bár most nem keresek párt), mivel egy felnőtt "gyerek" már éli a saját életét, nem kell oviba meg suliba vinni. A felnőtt gyerek is talán van olyan intelligens, hogy megpróbálja elfogadni az apja új párját.
Persze ez csak idősebb nőknél jöhet szóba, nem hiszem, hogy egy fiatal csajt érdekelne egy nagypapa!
#2: én nem fogadom el, akkor sem, ha a másik szülő neveli.
Igaz, annak a korosztálynak, aki szoba jöhet, nem igazán van még gyereke
Nekem van egy előző kapcsolatból gyerekem és ledöbbennek, hogy miket írnak itt.
5-ös. "És ami alap, hogy legyenek letisztázva a határok és a pénzügyek!"
Mert gondolod, hogy neked kéne bármit venni a gyerekemnek? Szerinted kinek kell a pénzed? Ennyi erővel az új paliddal is le kell tisztázni a pénzügyeket, mert azért akadnak olyan férfiak, akik élősködnek a partnerükön.
Én nem várnék el a partneremtől semmit a gyerek felé, csak hogy ne utálja meg legyen vele normális és mivel én még szeretnék több gyereket, alap, hogy szeresse a gyerekeket. De ez már más dolog. Ha valakinek ezen múlik az, hogy kezd e velem vagy sem, hogy van gyerekem, az amúgy se gondolja komolyan velem szerintem.
(Nem vagyok nő, ne írjatok privátokat)
Ha kicsi a gyerek akkor nem tudnám elviselni/elfogadni. Nincs türelmem a gyerekekhez, sajátot sem szeretnék.
Ha viszont felnőtt már a gyerek akkor igen elfogadnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!