Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyen lehetséges? Valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen lehetséges? Valaki tapasztalt már ilyet?

Figyelt kérdés
Egy férfi igazán közel áll hozzám, de csak barátságban vagyunk. Viszont néha átléptük a barátság határait, de ő foglalt ember, szerelme van. Azt mondta, hogy látja rajtam, hogy szexuálisan vonzódom hozzá (egyébként én is látom rajta, sosem allja meg hogy ne jöjjön közelebb vagy tegyen félreérthető utalást). Mondta hogy bárhogy is van, ő most nem akarja elhagyni a barátnőjét. Eddig azt tapasztaltam hogy ha a férfi látja a nőn, hogy bejön neki, de nem akarja viszonozni a vonzalmat és a jelenlegi kapcsolatában akar maradni, akkor nagyobb távolságot kezd tartani a nővel. Na nálunk pont az ellenkezője van. Mióta észrevette hogy vonzódom hozzá, többször hív találkozni, jobbn érdekli, hogy mi van velem, felhív telefonon, pedig ezek után azt vartam volna hogy eltávolodunk, de csak erősebb lett a kapcsolat. Ennek mi lehet az oka?

2021. dec. 25. 13:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#10: Pedig tökéletesen logikus az, amit a férfi csinál. Nem is értem, mit nem értesz ezen. Már több hozzászólás is világossá tette. Attól, hogy jól érzi magát a kapcsolatában, nem jelenti azt, hogy nem esik jól veled is lenni. Bocs a hasonlatért, de talán úgy lehet ezt megvilágítani, hogy bár jóllakhatna a levessel és a főfogással is, attól még úgy kerek neki az ebéd, ha a végén hagy még helyet a gyomrában és eszik a desszertből is. Ilyen "desszert" vagy te is neki.
2021. dec. 25. 22:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha nem veled csalja meg, majd megcsalja mással. Tök mindegy.
2021. dec. 26. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!