Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyen lehetséges? Valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen lehetséges? Valaki tapasztalt már ilyet?

Figyelt kérdés
Egy férfi igazán közel áll hozzám, de csak barátságban vagyunk. Viszont néha átléptük a barátság határait, de ő foglalt ember, szerelme van. Azt mondta, hogy látja rajtam, hogy szexuálisan vonzódom hozzá (egyébként én is látom rajta, sosem allja meg hogy ne jöjjön közelebb vagy tegyen félreérthető utalást). Mondta hogy bárhogy is van, ő most nem akarja elhagyni a barátnőjét. Eddig azt tapasztaltam hogy ha a férfi látja a nőn, hogy bejön neki, de nem akarja viszonozni a vonzalmat és a jelenlegi kapcsolatában akar maradni, akkor nagyobb távolságot kezd tartani a nővel. Na nálunk pont az ellenkezője van. Mióta észrevette hogy vonzódom hozzá, többször hív találkozni, jobbn érdekli, hogy mi van velem, felhív telefonon, pedig ezek után azt vartam volna hogy eltávolodunk, de csak erősebb lett a kapcsolat. Ennek mi lehet az oka?

2021. dec. 25. 13:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Hogy ezt mindennap háromszor meg kell kérdezni....meg akar dugni, mi más.
2021. dec. 25. 14:03
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez az első kérdésem nemrég regisztráltam
2021. dec. 25. 14:05
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja nem is arra gondoltam, hogy személy szerint te kérdezed ezt állandóan...
2021. dec. 25. 14:06
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

megdugna, de visszatartja a lelkiismeret

kezd el kerülni, jobban jártok

2021. dec. 25. 14:18
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
A férfiak többsége a lelke mélyén poligám. Ugyanakkor ha egyben korrekt is az illető férfi, akkor a társához való hűsége is kötelezi. Ezt az ellentmondást egyesek csak úgy tudják feloldani, hogy eltávolodnak a csábító erőtől, ahogy írod; míg mások, a kockázatvállalóbb természetűek úgy gondolják, hogy egy darabig még lehet engedni a csábításnak, amíg nincsen szex. De persze ez körülbelül olyan, mint amikor egy becsípett ember azt mondja magának, hogy egy újabb kupica már igazán nem számít. Nem feltétlenül gondolom, hogy az illető szexet akar tőled, de már annak is van csábító ereje, ha valaki kifejezi a vonzalmát. Az ilyesmi szinte mindenkinek legyezgeti a hiúságát.
2021. dec. 25. 14:27
 6/12 A kérdező kommentje:
Akkor ha nem akar semmit, miért fűzte velem szorosabbra a kapcsolatot meg miért érdeklődik? Eddig ez nem volt jellemző, csak azután hogy csókolóztunk
2021. dec. 25. 14:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Te vagy a B terv. Ha a nőjével valamilyen úton módon befuccsolna a dolog akkor te még mindig ott leszel. Neked kell eldönteni, hogy mennyire éri meg a másodhegedűs szerepe. Minden esetre nekem a pofámról lesülne a bőr ha egy olyan csajjal csókolóznék akinek párja van. Nem fér bele. Az ilyeneket kerülni szoktam.
2021. dec. 25. 14:32
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
#6: Te jó ég, te láthatóan nagyon tapasztalatlan vagy még. Ahogy írtam a #4 hozzászólásomban, azért fűzi szorosabbra a kapcsolatot, és azért érdeklődik, mert jólesik neki a te vonzalmad felé, és jólesik játszadozni egy kicsit egy másik nővel is. A nők egyik leggyakoribb hibája, hogy azt gondolják, a férfiak fejében kész hosszú távú szándék van minden megnyilvánulásban. Egy férfi a legtöbb esetben nem azért közeledik egy nőhöz, nem azért flörtöl, mert feltétlenül a párja akar lenni. Adódik egy entyem-pentyemre lehetőség, s persze jólesik csókolózni, ölelkezni, és kihasználja az alkalmat, sőt keresi is. A legtöbb férfi az itt és mostban gondolkodik, és nem abban, hogy mi lesz 3 hónap múlva. Ne próbáld magad meggyőzni, hogy oda van érted és a társad akar lenni, mert csak becsapod magad ezzel és jó nagyot csalódsz. Legalább addig, amíg végleg faképnél nem hagyja a barátnőjét, az ilyesfajta reménykedéseket a saját érdekedben felejtsd el. Egyelőre ez csak játszadozás a részéről, hidd el. Férfiként mondom ezt neked.
2021. dec. 25. 14:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Jaj Istenem, már érvelget is a kérdező (#6-os komment), hogy "pedig biztos komolyat akar a foglalt férfi, mert..."

Kérdező, kicsit rakd félre a naivitásodat és fogd fel, hogy:

1. Csak meg akar dugni.

2. Ha esetleg az 1.-es olyan jól sikerül, hogy átmenetileg le is cseréli a nőjét rád, akkor majd melletted is nagyon-nagyon szerelmes lesz egy másik nőbe és a hátad mögött fog dugogatni mindenféle jöttmenteket.

Egy ilyen férfira nem építhetsz komoly kapcsolatot. Keress egy normális férfit. (Tudom, te úgyis jobban tudod, de hátha átmegy. :))

2021. dec. 25. 15:35
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék vele komolyabbat, pont amiatt, amit fent írtok (nem akarok másodhegedűs lenni, ráadásul mindig azon gondolkodni, hogy vajon most melyik "barátjával" csal meg)

Én egyszerűen csak a logikáját nem értettem, hogy minek fárad a velem való talikkal meg a hívásozással, ha a jelenlegi kapcsolatában jól érzi magát?

2021. dec. 25. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!