Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyen szerelem csak egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen szerelem csak egyszer van egy ember életében?

Figyelt kérdés
Az a mindent elsöprő amikor szikrázik köztetek a levegő, minden magától értetődő minden érintésnek csóknak érzelmi töltete van. Az az illat amit áraszt a leg édesebb dolog neked a világon....stb De mégis vége lesz mert valami nem működik (elvek, gondolatok) Ilyen szerelem csak egyszer jön el? Volt már másnak olyan, hogy volt másik ember aki iránt tudott ilyen mélyen érezni?

2021. dec. 25. 13:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az egyik ilyet évekig hevertem, a másikkal most tettem pontot a végére, pedig a szívem szakad meg... Nagyon szeretem őt. Csak ez sajnos kevés ide.
2021. dec. 25. 21:31
 12/19 anonim ***** válasza:
Általában egyszer sincs. Nagyon ritkán van egyszer, még ritkábban többször.
2021. dec. 26. 13:23
 13/19 anonim ***** válasza:
Vagy egyszer az életben, vagy egyszer sem.
2021. dec. 26. 14:03
 14/19 anonim ***** válasza:
11-es, és legalább tettél egy próbát vagy előre föladtad?
2021. dec. 26. 22:32
 15/19 anonim ***** válasza:
A 11 - es vagyok : Közel fél éve voltunk/vagyunk kapcsolatban, most teszünk egy utolsó próbát. Nagyrészt neki vannak problémái a kötődéssel, nekem meg ezáltal az önbizalommal, szóval nem feltétlenül lesz nagy jövője... de szeretem.
2021. dec. 28. 09:46
 16/19 anonim ***** válasza:
Többször van az életben, csak más az élethelyzet. 16 évesen szerettem úgy, mint most 31 évesen, mégis a mostanit éreztem igazibbnak. Vagy mondtam egy nőnek 2 éve, hogy nagyon szeretem és tényleg vonzódtam hozzá, utólag belegondolva mégsem értem, miért. De ha az első mondatom kiveszem, akkor igen, csak egyszer.
2021. dec. 31. 00:32
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer volt ilyen, balszerencsémre egy bàntalmazó kapcsolat lett belőle, amiből évekig nem tudtam kilépni. Azoknak az elején van jellemzően ez a beetető tündérmese fázis, ami soha nem jön vissza. Azóta már nem is hiszek abban, hogy ilyen “holivudos” típusú cukormázas, befejezzük egymás mondatait-típusú szerelmek léteznek. Általában csak illúzió az egész. Az ébredés pedig nagyon rossz.
2021. dec. 31. 08:32
 18/19 anonim ***** válasza:

Dehogy, amikor csak szeretnéd, ha eldöntöd, hogy szerelmes szeretnél lenni, akkor a tested kifelé áramoltatja ezeket a rezgéseket, és előbb utóbb az e kiáramoltatott energia megfogja találni a hozzá párosuló rezgéseket.

Érdemes pozitiv töltetet adni ezeknek a folyamatoknak, mert ha őszintén áramoltatod ki amit szeretnél, és nem elvárásokkal teli, önös érdekből, akkor nagy lesz a valószínűsége, hogy örömben fogsz részesülni.Ha hiányból építkezel akkor annak nem sok jó lesz a következménye.

Akik otthon ülnek a négy fal között, és nem mozgulnak ki nekik is össze fog jönni, ha szeretnék, sőt sokkal jobban tudnak válogatni, mint ha egy közösségbe megy el és a kinézet alapján választ magának valakit, és esetleg a belső értékekkel már nincs összhang.

Mitől lesz vége ennek az általad idealizált szerelemnek, hát az illúzió amit köré gondoltál, mivel azokat a hiedelmeket te hoztad létre, te gondoltál ezt meg azt róla, egy egy közös hasonlóságtól idealizáltad és felépítettél köré egy illúzió fantom képet.

Amint elkezd ez az idealizált kép halványulni, egyre kevesebb figyelmet szentelsz neki, elvonod a figyelmet erről az idealizált képről, kitisztul a kép és meglátod a másik ember VALÓDI személyiségét. Nem a másik változott meg, hanem a te idealizált képed tisztul ki amivel a másikat felruháztad.

2021. dec. 31. 09:23
 19/19 anonim ***** válasza:

Egyszer tini koromban volt ilyen. 9 hónapig tartott. A szüleim zavarták el met utálták. Pedig ha ilyen pasija lenne a leendő lányomnak én csak örülnék.

A másik 6 hónapja volt.

A szex nem voltba legeslegjobb. De emberileg nagyon beleszerettem. Mindenben egyeztünk. Minden olyan magától érthetődő volt. Szakított velem mert az exe nagyon rommá tette lelkileg. Nem akarta hogy tényleg komolyra forduljon velünk a dolog.

Nem szoktam csöpögős és nyálas lenni, de azt hittem bele halok, olyan vígasztalhatatlannak éreztem magam.

Szerintem már nem lesz több ilyen. Egyre inkább azt hiszem, hogy ezt is csak én képzeltem be magamnak. Ő csak alkalmazkodott.

2021. dec. 31. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!