Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyen szerelem csak egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen szerelem csak egyszer van egy ember életében?

Figyelt kérdés
Az a mindent elsöprő amikor szikrázik köztetek a levegő, minden magától értetődő minden érintésnek csóknak érzelmi töltete van. Az az illat amit áraszt a leg édesebb dolog neked a világon....stb De mégis vége lesz mert valami nem működik (elvek, gondolatok) Ilyen szerelem csak egyszer jön el? Volt már másnak olyan, hogy volt másik ember aki iránt tudott ilyen mélyen érezni?

2021. dec. 25. 13:46
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Mielőtt jönnek a privátok Férfi vagyok.
2021. dec. 25. 13:46
 2/19 anonim ***** válasza:
91%

"Mielőtt jönnek a privátok Férfi vagyok."

a lyuk az lyuk...

2021. dec. 25. 13:47
 3/19 A kérdező kommentje:
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2021. dec. 25. 13:49
 4/19 A kérdező kommentje:
Sajnos volt már ilyesmi kérdésem és 10-15önjelölt monitorharcos alfahím Don Juan írt, hogy megvígasztalna. Csak ezt szerettem volna megelőzni.
2021. dec. 25. 13:50
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak egyszer volt és szerencsémre kölcsönös.
2021. dec. 25. 13:52
 6/19 anonim ***** válasza:
69%

Akkor ez mégsem volt olyan tökéletes, csak most idealizálod, de majd elmúlik hamar.

N

2021. dec. 25. 13:56
 7/19 anonim ***** válasza:
75%
Amit leírtál az arról szól, hogy fizikai szinten működik a kémia, jó a szex, stb.Ezt könnyű szerelemnek hinni, pedig nem az.Elmúlik a kezdeti nagy fellángolás, majd kiderül, hogy emberileg nem is illetek össze.
2021. dec. 25. 14:44
 8/19 anonim ***** válasza:
82%

Az egészben ez a lényeg, amit leírtál:

"De mégis vége lesz mert valami nem működik (elvek, gondolatok)"

Két különböző személyiségű ember akik nem illenek össze, de van szexuális vonzalom. Úgy ahogy a #7 is írja!

2021. dec. 25. 15:05
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Én 38 éves vagyok.Nekem kétszer volt ilyen.Sajnos az egyik egyáltalán nem jött be, és a másik is csak félig.
2021. dec. 25. 17:03
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Van aki többször is megtalálja. Nyilván annak van nagyobb esélye, aki bármilyen okból, folyamatosan emberek közt van és új ismertségeket szerez. Aki begubózik a 4 fal közé, az ritkábban talál ilyen vonzódást. De semmiképp nem történik meg minden évben az emberrel. 3-4 ilyen előfordulhat az életben. És ebből ha egy sikerül, akkor az csoda.
2021. dec. 25. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!