Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egyszer már szeretett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyszer már szeretett, most is fog? Vagy nem is szeretett?

Figyelt kérdés

Van egy férfi az életemben, akivel túl gyorsan közel kerültünk egymáshoz. Ennek közel egy éve.

Ő már akkor azt mondta, hogy szeret engem, habár tudom aki hamar szeret...

En akkor bizonyos okok miatt kihatraltam ebből a dologból, nem is nagyon tudom miért, de különböző okok miatt tudtam, hogy köztünk nem működne ez a dolog, megijedtem és úgy éreztem hagyni akarom ezt. Amit aztan gyorsan megis bántam, neki eleg hamar lett más, de amikor azzal kb 2 hónap utan vege lett neki, újra felkeresett..

Na azóta ezt játsszuk. Megkeres, eltűnik hol ő, hol én, van neki más és újra keres.(mindig ő engem). Nekem is volt ezidő alatt más.

Mi ez az egész? Azt mondja én anno azt mondtam neki, csak szex van/lehet köztünk ezért, hogy állt volna hozzám.

A legrosszabb az egészben, hogy igazából most, ha elölről kezdenénk és minden normálisan menne sem lehetnénk együtt, de már nem is érzem, hogy szeretne.. inkabb, mint csak jó barátok akik persze neha szexelnek is.

Nem is szeretett akkor sem? Vagy elmúlhat ez?

2021. dec. 23. 22:16
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt sem tudom, én szeretem-e vagy csak, mint embert... azt tudom, hogy sose vagyok igazán túl rajta, habár annyi idő sose telt el, hogy ne beszélnénk, hogy ez kiderulhessen.
2021. dec. 23. 22:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Mint az oviba.. Semmi értelme ennek az egésznek.

Miért nem kerestek mindketten magatokat valami normális embert?

Ha nincs ló akkor elővesz.

2021. dec. 23. 22:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen se veled se nélküled kapcsolatnak érzem ezt, minél előbb elszakadtok egymástól annál jobb lesz nektek.
2021. dec. 23. 22:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze hamupipőke, miért ne szeretne!

Folyamatosan ignorálod érzelmileg, te se tudod mit akarsz és kifogásokat keresel!

Mi honnan tudnánk!

Ennyi erővel a lottó számokat is kérdezhetnéd!

Mások meg küzdenek a kapcsolatért tűzön vízen keresztül!

2021. dec. 23. 23:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Megmondtad, hogy részedről csak szex. Ő meg ennek megfelelően felkeres két kapcsolat között, mert tudja, hogy nálad fixen van szex. Nem kell érte tinderezni, randizni, fizetni, nulla energia befektetés. De közben ismerkedik, és ha van valaki, te mész szépen vissza a fogasra.

Te meg azért gondolsz arra, hogy mégis jó lenne, mert azóta se találtál jobbat.

2021. dec. 24. 06:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Nyugdíjas korotokig játszhatjátok ezt. Nem érzed megalázónak, hogy néha néha elővesz? De az írásodból lejön, te sem szeretnél fix kapcsolatot, csak szeretsz epekedni, álmodozni.

Ez nem szerelem egyikőtök részéről sem, főleg az ő részéről nem.

2021. dec. 24. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!