Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért azt a férfit választotta aki nem akart tőle semmi
komolyat?
Figyelt kérdés
Már utólag azt mondom hogy sajnos,de nagyon meg kedveltem egy nőt,sokat beszélgettünk,olyan barátság félének indult,de egy idő után olyan dolgokat tudtam meg róla és megismertem a személyiségét hogy el kezdtem vonzódni hozzá.Egy vonzó nőről beszélünk,külsőre nem volt az esetem ,nem is értettem.Bevalottam hogy többet érzek iránta amikor el mondta hogy egy olyan férfihoz vonzódik aki nem szeretne tőle semmit,úgy éreztem el kell mondanom mit érzek. Mégis őt választotta.Miért tette ezt? MAzóta nem beszélünk,nem tudom el felejteni.Próbáltam más nők társagáságával feledni őt de nem megy.Miért tette ezt,amikor előtte pár hónappal beszéltük azt hogy valójában mire van szüksége,segítettem neki mert láttam hogy be fog fordulni és ezt nem akartam,meg beszéltük hogy neki mi a 22-es csapdája,hogy miért nem sikeres a kapcsolatokban.Miért ment bele mégis olyan kapcsolatba ahol tudja nagyon jól hogy nem lessz boldog,annyit mondott hogy ő most szerelmes.Most ez komoly? Egy felnőtt ember csupán mert szerelmes lett valakibe,annyi csalódás után,pláne egy olyan emberbe aki lehet hogy meg sem becsüli,miért akar újra ugyan abba a hibába esni.Vagy ezzel csak bizonyítani akar hogy most már meg változott és biztosan eddig is az ő hibája volt hogy tönkree mentek a kapcsolatai,. Ez mire jó könyörgöm. Most engem el lökött magától,és egy olyan dologba kezdett amiből lehet csak évek múlva jön ki mint egy roncs halmaz.Nők,miért tesztek ezt?
Elárulom neked hogy ha összejönnél vele, te magad sem értékelnéd őt!
És jelen pillanatban azt sem tudod hogy mit/kit "szeretsz", azon egyszerű oknál fogva mert nem ismered!(Ha erre rávágnád hogy "De!": Biztos? Dugtál vele minden lehetséges helyen, szituációban, jött meg az egyik ilyen aktus közben a vérzése? Pukizott, kakilt, stb. előtted, ébredt büdös szájjal... hadd ne folytassam. Szóval nem, nem ismered.
2021. dec. 21. 22:25
22/29 anonim válasza:
Elég visszataszító, ha olyan akarja rám erőltetni magát, akitől semmit nem akarok. És még meg is magagyárod, hogy hiába nem vonzódom hozzád, te lennél a megfelelő választás. Röhejes!!!!
2021. dec. 21. 22:38
23/29 A kérdező kommentje:
De miért csak az jött le hogy én bárkire rá akarom erőszakolni magam
2021. dec. 22. 16:32
24/29 anonim válasza:
Mert itt értetlenkedsz, hogy miért azt választotta, akibe szerelmes.
2021. dec. 22. 16:34
25/29 A kérdező kommentje:
A kettőnek egyébként nincs köze egymáshoz,ez egy anoním oldal de egy ilyen sablon szöveggel jön mindenki
2021. dec. 22. 16:48
26/29 A kérdező kommentje:
Arra lettem volna kíváncsi hogy miért választott egy olyan embert aki nem akart tőle semmit
Ennek mi értelme
Egy szóval sem mondtam hogy azóta kerestem vagy beszéltem vele😀
2021. dec. 22. 16:50
27/29 anonim válasza:
Azert bmeg mert ot szereti, te mit nem ertesz ezen? Miert valasztotta volna azt (jelen esetben teged) aki irant nem erez? Csak azert mert te beleszerettel? Ennyi indok eleg? Emiatt kellene veled lennie? Latom van baj a toronyban.
2021. dec. 22. 16:59
28/29 anonim válasza:
ROhadt kevés egy kapcsolatohoz, hogy az egyik(!) fél komolyan gondolja.
Most ha valaki idejön hozzám, hogy ő komolyan gondolja, hogy éljünk együtt és alapítsunk családot, akkor most nekem ugranom kéne? :D
De mivel nem érted még mindig, akkor nézd fordítva. Van Annácska, aki iránt te semmilyen érzelmeket nem táplálsz, mert Lilikébe vagy szerelmes. Annácska odamegy hozzád, hogy azt akarja te legyél a férje és gyermekei apja, majd kerek szemekkel csodálkozik, hogy te miért is mondasz nemet, mikor ő komolyan gondolja.
Kapisgálod??
2021. dec. 22. 17:11
29/29 anonim válasza:
Leirtàk már mások is:
Te is dettó ugyanezt csinàlod
"Miért azt a nőt választotta aki nem akart tőle semmi komolyat?"
Csak tőled gondolom semmit sem akar, mert nincs meg a vonzódás , nem tetszel neki stbstb
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!