Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért azt a férfit választotta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért azt a férfit választotta aki nem akart tőle semmi komolyat?

Figyelt kérdés
Már utólag azt mondom hogy sajnos,de nagyon meg kedveltem egy nőt,sokat beszélgettünk,olyan barátság félének indult,de egy idő után olyan dolgokat tudtam meg róla és megismertem a személyiségét hogy el kezdtem vonzódni hozzá.Egy vonzó nőről beszélünk,külsőre nem volt az esetem ,nem is értettem.Bevalottam hogy többet érzek iránta amikor el mondta hogy egy olyan férfihoz vonzódik aki nem szeretne tőle semmit,úgy éreztem el kell mondanom mit érzek. Mégis őt választotta.Miért tette ezt? MAzóta nem beszélünk,nem tudom el felejteni.Próbáltam más nők társagáságával feledni őt de nem megy.Miért tette ezt,amikor előtte pár hónappal beszéltük azt hogy valójában mire van szüksége,segítettem neki mert láttam hogy be fog fordulni és ezt nem akartam,meg beszéltük hogy neki mi a 22-es csapdája,hogy miért nem sikeres a kapcsolatokban.Miért ment bele mégis olyan kapcsolatba ahol tudja nagyon jól hogy nem lessz boldog,annyit mondott hogy ő most szerelmes.Most ez komoly? Egy felnőtt ember csupán mert szerelmes lett valakibe,annyi csalódás után,pláne egy olyan emberbe aki lehet hogy meg sem becsüli,miért akar újra ugyan abba a hibába esni.Vagy ezzel csak bizonyítani akar hogy most már meg változott és biztosan eddig is az ő hibája volt hogy tönkree mentek a kapcsolatai,. Ez mire jó könyörgöm. Most engem el lökött magától,és egy olyan dologba kezdett amiből lehet csak évek múlva jön ki mint egy roncs halmaz.Nők,miért tesztek ezt?

2021. dec. 21. 18:50
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Tehát egy olyan nő után futottál, aki nem akart tőled semmi komolyat, még most is vele foglalkozol, pedig nem jelentesz neki semmit. Miért nem vagy racionális, és foglalkozol olyan nővel, aki akarna tőled valamit?
2021. dec. 21. 19:32
 12/29 A kérdező kommentje:
Nem kell álom hintó,a szerelem csak elvakít és sok mindent nem látsz tőle tisztán,azt sem hogy valójában mi történik,sajnos sokan csalódnak amikor ez az érzés eltűnik,a szeretet már más az ami idővel kialakul,és ebből lesz igazi kötődés,amikor a párosát megismerés igazán,és aki mást mond az hazudik,higgyétek el
2021. dec. 21. 19:33
 13/29 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hibákért
2021. dec. 21. 19:35
 14/29 A kérdező kommentje:
Meg akadtunk ott hogy én mit csinálok,nem tehetek róla hogy még nem felejtettem el de próbálom kiverni a fejemből,mert ez nekem sem jó,próbálok nyitni más nők felé de ezt már le írtam,csak nem tudom meg érteni ezt a gondolkodást
2021. dec. 21. 19:39
 15/29 A kérdező kommentje:

Tudod hogy a szerelem vak és elmúlik

Tudod hogy nem akar tőled semmit

Már több emberben csalódtál és tételezzük fel hogy tudod hogy miért

Mégis képtelen vagy elfogadni

Bizonyítani akarsz?

Mert tudod hogy te ennél jobb vagy?

Akkor miért nem lépsz egy olyan kapcsolatba ahol tudod hogy ki alakulhat egy komoly kötődés és egy tiszta szerelem szeretet

2021. dec. 21. 19:45
 16/29 anonim ***** válasza:
87%

ennyi habos-babos gondolatot egy férfitól 🤮

Ennyi érzelem egy nőtől is sok.

2021. dec. 21. 19:49
 17/29 anonim ***** válasza:
13%
Majd ha ott fog picsogni az ajtód előtt hogy fogad be,légy férfi és dobd ki.
2021. dec. 21. 19:55
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Hűha...picit ellent mondasz magadnak.

Ennyi erővel Te is keress mást hisz a szerelem mulandó, meg nem olyan fontos..

Persze hogy fontos a szerelem.. Ha nem vagyok valakibe szerelmes, nem működik a szex, a kémia, a vonzódás, a kapcsolat maga.

Lehet megegetem magam és nem tart örökké, de legalább valameddig boldog leszek. S olyannal leszek akit szeretek.

Aztán soha nem tudhatod hogy mi lesz a vége.

2021. dec. 21. 20:10
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem érted, hogy egy nő miért fut egy olyan pasi után, aki tojik rá.

És mindeközben te futsz ezután a nő után, aki tojik rád.

Fuck logic :D

2021. dec. 21. 20:14
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
17-es, miért picsogna az ajtaja előtt, egyértelmű, hogy nem érdekli a kérdező.
2021. dec. 21. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!