Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történne ha megtudná hogy cigány vagyok?
Szóval van egy srác akivel már 2 honapja ismerjük egymást és nagyon szeretünk egymással lenni. Viszont egy csomoszor szoba kerülnek a cigányok, és maga a cigány szó. Nem tudom hogy ez rasszizmusnak számít e mert inkább a rosszabbik fajtáról szokott dumálni. De emiatt nagyon rosszul érzem magam mert nem tudja hogy en is az vagyok, és nagyon feszélyez a gondolat hogy elmondjam neki mert akkor lehet teljesen kiábrándulna belőlem.
Bennem ez egy hatalmas trauma mert gyerekkoromban nagyon sokat bántottak a suliban emiatt, és volt egy idő amikor nagyon szégyelltem is a szarmazasomat, aztán kezdtem elfogadni, de most teljesen összetörnék ha emiatt lenne vége a dolognak. Vélemény?
Ugye nem mondod komolyan hogy nem tudja rolad hogy cigany vagy?
10/10lanyrol megmondom neg a szöke a cigayokrol is
Csinálj valamit amiből rájön. 😃
Mondjuk építs sátrat a kertjében, vagy lopd el valamilyét, vagy utalj rá, hogy bárcsak már 13 évesen feleségül vett volna. 😃😃😃😃
(Egyébként nem komolyan írom, csak ezek a sztereotípiák jutottak eszembe, és vicces volt. A saját dolgaimon is ugyanígy nevetek, szóval tényleg ne vedd magadra. 💖)
Nem a bőröd színe határozza meg hogy milyen ember vagy.
Ha tanulsz, dolgozol, hasonló az értékrended a barátoddal, akkor a származásod nem lehet gond.
Ettől függetlenül lesz még aki bántani fog és ismeretlenül is sajnállak, mert pont nem érdemled meg, sokkal inkább azt hogy elismerjék amit elértél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!