Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi történne ha megtudná hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történne ha megtudná hogy cigány vagyok?

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác akivel már 2 honapja ismerjük egymást és nagyon szeretünk egymással lenni. Viszont egy csomoszor szoba kerülnek a cigányok, és maga a cigány szó. Nem tudom hogy ez rasszizmusnak számít e mert inkább a rosszabbik fajtáról szokott dumálni. De emiatt nagyon rosszul érzem magam mert nem tudja hogy en is az vagyok, és nagyon feszélyez a gondolat hogy elmondjam neki mert akkor lehet teljesen kiábrándulna belőlem.

Bennem ez egy hatalmas trauma mert gyerekkoromban nagyon sokat bántottak a suliban emiatt, és volt egy idő amikor nagyon szégyelltem is a szarmazasomat, aztán kezdtem elfogadni, de most teljesen összetörnék ha emiatt lenne vége a dolognak. Vélemény?

2021. dec. 18. 22:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Az igazság felszabadít. Ha valódi a szeretet, akkor ez nem lehet akadály, he az, akkor engedd el.
2021. dec. 18. 22:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mit változtatna hogy most mondod el neki vagy később? Vagy elfogad így vagy nem csak magadnak okozol nagyobb fájdalmat ha húzod.
2021. dec. 18. 22:24
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy olyan dolog, amin változtatni nem tudsz és nem is kell, de így főleg nincs értelme húznod az időt, azzal, hogy elmondod neki.
2021. dec. 18. 22:57
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ugye nem mondod komolyan hogy nem tudja rolad hogy cigany vagy?

10/10lanyrol megmondom neg a szöke a cigayokrol is

2021. dec. 18. 23:13
 5/12 peca1000 ***** válasza:
100%
Elmondod neki
2021. dec. 18. 23:36
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem ertem én sem hogy nem tudja, nyilvan valamennyire latszik rajtam. Gondolom. Szóval nem értem lol. 🤷🏻‍♀️
2021. dec. 19. 00:00
 7/12 anonim ***** válasza:
19%

Csinálj valamit amiből rájön. 😃

Mondjuk építs sátrat a kertjében, vagy lopd el valamilyét, vagy utalj rá, hogy bárcsak már 13 évesen feleségül vett volna. 😃😃😃😃

(Egyébként nem komolyan írom, csak ezek a sztereotípiák jutottak eszembe, és vicces volt. A saját dolgaimon is ugyanígy nevetek, szóval tényleg ne vedd magadra. 💖)

2021. dec. 19. 07:19
 8/12 anonim ***** válasza:
33%
Remélem, otthagy. Egyrészt mert hülyíted, másrészt a saját biztonsága érdekében, mielőtt a családod agyonveri.
2021. dec. 19. 09:40
 9/12 A kérdező kommentje:
Ismerve a csaladomat utolsó ez kva vicces szamomra XD eleg nagy nyomorek vagy
2021. dec. 19. 10:18
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem a bőröd színe határozza meg hogy milyen ember vagy.

Ha tanulsz, dolgozol, hasonló az értékrended a barátoddal, akkor a származásod nem lehet gond.

Ettől függetlenül lesz még aki bántani fog és ismeretlenül is sajnállak, mert pont nem érdemled meg, sokkal inkább azt hogy elismerjék amit elértél.

2021. dec. 19. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!