Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy beszélhetnék vele?
Gyerekkoromban 5 éven át volt egy igazán jó fiú barátom. Mindig ő kezdeményezte a beszélgetéseinket és éveken át egy padban ültünk a suliban olyan jól kijöttünk. Sajnos tiniként elég gyerekesek voltunk, összvesztünk. Én hisztis voltam, ő meg elég beképzelt. És egy félreértésen illant el a barátságunk. Aztán nem mertük keresni egymást. Én tudom magamról hogy nem, róla meg visszahallottam hogy úgy gondolja megutáltam.
Mindezek ellenére nekem nagyon hiányzott. Közben felnőttünk és nagyon sokat férfiasodott nemrég jöttem rá hogy megtetszett nekem. Most úgy tűnik úgy alakul hogy egymás mellett fogunk ülni vonaton, de lesz ott még másik 2 személy is. Ha most nem ragadom meg az alkalmat az újrakezdésre akkor sosem lesz rá esély. Ti hogy csinálnátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!