Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy nagyon nagy problémám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy nagyon nagy problémám, és szeretném ha valakivel beszélhetnék róla. Segítene valaki?

Figyelt kérdés
Én egy 29 éves férjezett nő vagyok és van egy kisfiam is. Tavasszal megérkeztek nálunk az unokatestvéremék,és egész nyáron nálunk voltak. Az unokatesóm 17 éves és már 11 éve nem láttam. De most amikor megérkeztek és bejött az ajtón mintha villámcsapás ért volna. Egész nyáron együtt voltunk mindent együtt csináltunk. Volt hogy összebújva filmeztünk, de soha nem történt közöttünk semmi. Mióta elmentek minden nap felhív és félóráig is beszélgetünk a semmiről. Mindíg ő jár a fejemben,de tudom,hogy ez nem jó dolog.

2015. okt. 2. 13:48
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Ugye ez vicc ? Ő nem családtag hanem a ROKONOD, nem csinálhatsz vele semmit ha csak nem akarsz vérfertőzést :)
2015. okt. 2. 14:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de segítségért jöttem ide nem pedig kioktatásért. Én is nagyon jól tudom, hogy kicsoda ő nekem, éppen ezért nem is volt közöttünk semmi. De az agyam egész nap csak rajta jár, már fejfájásig.
2015. okt. 2. 14:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát akkor foglald le valamivel az agyad. Hogy ne legyen időd, energiád rá gondolni. És aztán majd elmúlik.
2015. okt. 2. 14:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Ugyanazokkal a módszerekkel kell elfelejteni,mintha nem rokon lenne,hanem csak egy síma szerelmed.Annyi különbséggel,hogy őt tényleg muszáj elfelejteni.Pszichológus segíthet ezen esetleg.
2015. okt. 2. 14:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Próbálok nem rá gondolni, de olyankor indok nélkül csak úgy felhív telefonon. Nem akarom megszakítani vele a kapcsolatot, mert mindíg olyan kedves volt velem, és nem akarom hogy bunkónak tartson.
2015. okt. 2. 14:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Pedig az segitene, ha megszakitanad vele a kapcsolatot. Igy csak meg rosszabb lesz. tudod Te is nagyon jol, h ennek csak rossz vege lehet. Ha jot akarsz magadnak is, meg neki is, akkor hagyd ot beken es ritkitsd vele a telefonhivasokat.
2015. okt. 2. 16:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is azt gondolnám, hogy redukáld le vele a kapcsolatot, mert ez bőven kimeríti a "nem normális" fogalmát. Több szempontból is. Tudom, nagyon nehéz, de végül is felnőtt nő vagy, neked kell okosabbnak lenni, ne egy 17 évestől várd. Beszélj vele szépen, hogy szüntessétek be ezt a napi kapcsolattartást, meg kell értenie neki is. Aztán majd elmúlik szépen lassan. Foglalkozz többet a férjeddel, gyerekeddel.
2015. okt. 3. 07:09
 8/9 anonim ***** válasza:
undorító
2015. okt. 3. 18:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de sajnos nemtudom befojásolni az érzelmeimet. Lehet,hogy van olyan ember aki azt mondja magának hogy nem szeretem és kész, de úgylátszik hogy én nem vagyok olyan. Hidd el szeretném elfelejteni,de ez nem megy olyan könnyen. Én sem akartam hogy szeressem, de ez van nem tehetek róla. Dolgozom utánna a gyerekemmel és a férjemmel vagyok akit szeretek, és mégis ő jár a fejemben. Nem mondtam neki hogy szeretem és nem is fogom, de biztos ő is érez irántam valamit mert mindíg ő keres és nem én őt. Tudom hogy nem lehet közöttünk semmi de ez akkor is olyan rossz.
2015. okt. 3. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!