Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy problémám adódott, hogyan reagáljak?
*egész biztos h én is tetszem neki)
Miből gondolod?
Hát 3 választásod van:
1. Továbbra is "szenvedtek"
2. Megkérdezed, elutasít
3. Megkérdezed, otthagyja a barátját és összejön Veled
3/a. Összejött Veled és megmarad Nálad
3/b. Összejött Veled, de megbánja és vissza akar majd menni a barátjához, mert rájött, ez csak fellángolás volt
"Hogyan oldhatnám meg, hogy a kecske is jól lakjon de a káposzta is megmaradjon?" =>Titokban szeretők lesztek.
De remélem ez nem opció nálad. Ha a lány már félreérthetetlen jeleket ad neked, akkor neki kéne szakítani a fiúval, akit már nem szeret, mivel képtelen hűséges lenni hozzá. Erre azonban neki kellene rájönnie, úgy hogy a lelkiismeretét használja. Ebben reménykedhetsz, hogy hátha, de ha szakítanak, akkor se lenne jó egyből rámozdulni, szerintem kéne egy kis átfutási idő, mert különben az életben nem mosod le, hogy nem miattad volt.
*A barátja már elkezdett gyanakodni, gyakran "ellenőriz" engem
Ezt is kifejtenéd?
1.:Bármennyire is fura a válaszod igazából ez is egy opció
2.:Le lettél pontozva
3.:Jó látni,hogy ilyen szépen összeírtad a lehetőségeket.Annyit hozzátennék,hogy ez nem csak fellángolás,mert ez a vergődés (mindkettőnk részéről) már egy éve tart.Pont ezért is lett elegem és szántam el magam a cselekvésre csak nem tudom hogyan
4-5.:Nem ezt a szeretős témát nem vállalnám be,egyrészt nem szeretnék kib*szni a másik sráccal,másrészt én amúgy is többet szeretnék a lánytól, mint szexet.
A srácot illetően:Párszor beszélgetésbe kezdtem vele és ugyan bár nem a lányról beszéltünk de a beszélgetésben érezni lehetett a mögöttes tartalmat.Szóval hogy "viccesen megjegyezte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!