Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bele szeretett saját magába?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele szeretett saját magába?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre a barátnőmön hogy beszél magához, becézgeti is magát. Tükör előtt áll és megbeszéli magával hogy tetszik e az új frizura, jól áll-e rajta a ruha, mit EGYENEK" reggelire, ebédre vagy vacsorára! Egyes szám többes személyben beszél, csak ő van ott senki más mikor ezeket csinálja. Szombat este össze veszett magával. Vigyem orvoshoz?
2021. dec. 14. 07:57
 1/8 Noren1989 ***** válasza:
100%
Vigyed, de zubbonyban.
2021. dec. 14. 08:01
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
egy párcserész szex? Te hozod őt, s én a másik énjét. Mit szólsz? ;)
2021. dec. 14. 08:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit kattant csak
2021. dec. 14. 08:08
 4/8 anonim ***** válasza:
40%

A barátnőd egy okos ember, vezető típus!

Na ne aggódj, idővel rájössz miért fontos ez neki és miért csinálja.

Tanulj pszichológiát. Ha nem tükör előtt csinálja na az gáz.

2021. dec. 14. 09:03
 5/8 A kérdező kommentje:

Tükör előtt csinálja.

De az hogy össze vesz magával? Ez milyen pszichológia?

2021. dec. 14. 10:23
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Egyetemista? Vagy tanult szülők gyereke.

Az emberekkel való kommunikációt tükör előtt lehet megtanulni. Vannak szülők akik tanítják erre a gyereket, hogy a verseket, a fellépést, az éneket, a vizsgák anyagait tükör előtt mondják. Mivel megtanulta kezelni, ugyan azt alkalmazza az élet más területein is. Nincs vele baj addig amíg ezt tükörben csinálja. Tükör nélkül lehet aggódni.

2021. dec. 14. 10:32
 7/8 A kérdező kommentje:

Diplomával rendelkezünk mind a ketten. Ő belgyógyász orvos én nőgyógyász. Nem diplomás szülők gyermeke, de ez nekem akkor is fura. Kollégával beszéltem az esetről és igencsak furán nézett rám, azt mondta hogy ez túl megy a normákon. Ezért is kérdezték benneteket hogy ki mit ír és szólna hozzá.

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2021. dec. 14. 10:43
 8/8 anonim ***** válasza:
22%
Én tanár vagyok, szüleim engem is így neveltek. Össze nem veszek magammal, de "jókat szoktam beszélgetni magammal" a tükörben az óra anyagáról, amolyan szituációs gyakorlatokat végrehajtva. Külső szemmel furcsa lehet, de hidd el hatalmasat dob a kiálláson.
2021. dec. 14. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!