Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szegény körülmények között...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegény körülmények között èlünk mivel dobhatnám fel a kapcsolatot ?

Figyelt kérdés
Sajnos nekünk nincs pénzünk wellnes vagy hasonlókra. A legtöbb ingyenes vagy olcsó ötletet már ellőttem. Olyan jó lenne ünnepekkor is valamit kezdeni de eddig úgy néz ki mèg fànk sem lesz. Kajánk az lesz mert kapunk szép kártyát abból veszem.De nem sokat kapunk rá. Néha már sírok persze tudom vannak akiknek még rosszabb a helyzete.
2021. dec. 10. 13:51
 1/5 zol56 ***** válasza:
100%

Igazából nem tudom, de nagyon szomorú amit leírtál. Az egy jó dolog, hogy nem adod fel és próbálsz keresgélni. Sokan nem értékelik azt ami van. Van pénzük és mégis boldogtalanok.

Sajnálom...

2021. dec. 10. 13:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
egy ötletet többször is el lehet játszani, max kicsit változtatsz rajta
2021. dec. 10. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Karácsonyfát tudsz csinálni is. Keress rá a neten, csomó kreatív megoldás van papírból, fonálból, stb. LIDL-ben árulnak feldíszített mini karácsonyfát, az is cuki. Egyébként 24.-én sok faárusnál a megmaradt fákat fillérekért, vagy akár ingyen is odaadják.

Karácsonyi vásárba is kimehettek sétálni. Nem kell vásárolni, csak a hangulat miatt. Termoszban vihettek forró teát.

2021. dec. 10. 14:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ejfeli mise esetleg kettesben? Alapbol ez maga a karacsony, nem az eszeveszett penzkoltes. Nalunk az a szokas, hogy csak a gyerekek kapnak ajandekot, szenteste napjan megnezzuk a Betlehemes jatekot, amiben a gyerekek szerepelnek, aztan vacsi es ejfeli mise. Masnap rokonok, este filmezes, ilyesmi. Eleg nagy gond, hogy a karacsony stresszfaktorra valt, mert mindenki halalra akarja kolteni magat, pedig eredetileg koze sincs ehhez.
2021. dec. 10. 14:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok ingyenes online játék van, amihez csak gép/okostelefon kell. Pl. online vagy telefonos szabadulószobák. Tök sok időt el tud ütni, és együtt kell dolgoznotok, kis csapatépítő. De vannak online társasok is ingyen, az mindig lehet valami új.

Ha nem is lehet valódi fátok, sok ötlet van az interneten arra, hogyan lehet dolgokat újrahasznosítani, és alternatív fákat készíteni: ha van díszetek, azzal ki is dekorálhatjátok.

2021. dec. 10. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!