Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy ne akarjanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne akarjanak velem párkapcsolatot a nők, csak szexre kelljek nekik?

Figyelt kérdés

Elegem van már abból, hogy még a kifejezetten bevállalós nők is párkapcsolati alapanyagot látnak bennem. Ki akarok törni ebből. Az a srác akarok lenni, aki szexre jó, de amúgy komoly kapcsolatra nem tartják alkalmasnak.

Eddig több barátnőm volt, egyiket sem lehetett rávenni szexkapcsolatra, vagy velem nem tudták elképzelni.

Mi a francot kellene már csinálnom, hogy csak dugjanak velem, aztán otthagyjanak?

2021. dec. 8. 11:27
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem amikor barátnőt keresel, akkor is megvan a "zsánered". Egy bizonyos típus vonz. Gondolom vannak igényeid a nőkkel kapcsolatban. Ilyenekre gondolok, hogy legyen csinos, intelligens, kedves, olyan aki vevő a humorodra és még sorolhatnám.....

Szóval azt a típust vonzod magadhoz amit testileg és lelkileg is jónak találsz. Így lesznek ezekből a nőkből barátnők, mert több szempontból is van köztetek "egyezés".

Ha csak a szex érdekelne, akkor el kellene tekintened ezektől a dolgoktól, egy a lényeg, hogy csak szexuális vonzalom legyen köztetek.

Nem azt akarom mondani, hogy legyél igénytelen, meg a nő is, de ha azt nézed, hogy több kritériumnak is megfeleljen (mint amikor tartós párkapcsolatot keresel) akkor ezek a nők is, és te is egymásra hangolódtok és barátnő lesz belőle.

Aki külsőre tetszik, szexuálisan vonzó, annak mond ,hogy te csak szexet akarsz. Aztán vagy elküld a fenébe, vagy lesz egy k*rópajtid!

Azt meg nem kell nézni, ha kilóg a kapanyél a nő szájából, ha neked erre van igényed!

Hölgyektől elnézést kérek, ne vegyétek magatokra amit írtam, én is nő vagyok!

Próbáltam szemléltetni a kérdezőnek, hogy mire van igénye, és hogyan érheti el!

2021. dec. 8. 13:26
 32/45 A kérdező kommentje:
Kicsit feszült voltam, mikor kiírtam a kérdést, azóta lenyugodtam, voltam kint. Köszönöm a normális válaszokat.
2021. dec. 8. 13:35
 33/45 anonim ***** válasza:
100%

Ezt most hogy kell értelmezni?

Kimentél a friss levegőre és már nem is szexpajti kell, hanem rendes barátnő hosszútávra? :)

2021. dec. 8. 13:38
 34/45 A kérdező kommentje:

Úgy kell értelmezni, hogy begurultam kicsit, mert olvastam, hogy mások az oldalon, hogy mások miként állnak. 😂

Kimentem, vettem kaját, gondolkoztam a dolgokon.

Szeretnék majd komoly barátnőt, mert meg akarok nősülni. De előtte még tanulnom kell, hogy magasabb iskolai végzettséget szerezzek stb. haladjak az életben. Nem is akarok ebben az országban lakni sem a jövőben. Sok tervem van.

De amíg ezt az utat három, jó lenne mellette laza kapcsolatokban lenni. Majd a jövőbeli feleségem is profitálni fog belőle, ha nagy szexuális tapasztalatom lesz.

2021. dec. 8. 14:41
 35/45 A kérdező kommentje:
*járom
2021. dec. 8. 14:42
 36/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem irigylem a jövőbeli feleségedet. Amúgy csak megsúgom - nőként -, hogy sokan 2 hosszútávú kapcsolat után tapasztaltabbnak tűnnek és jobb velük az együttlét, mint akinek 20+ partnere volt.
2021. dec. 8. 14:44
 37/45 A kérdező kommentje:

Nem csak arról van szó. Szerintem sok pasinak szüksége van arra, hogy kicsajozza magát. Nem szeretnék később rádöbbenni, hogy "nem éltem", hogy aztán majd titokban szeretőm legyen, vagy rosszabb esetben prostihoz menjek. Szépen hangzik, hogy valakinek 2 hosszútávú kapcsolatba volt, de ez nem garancia arra, hogy okés lesz. Egy középkorú konzervatív nőnél is előfordulhat, hogy végre élni akar. Lehet az lenne a legjobb, ha én, és a jövőbeli feleségem is kiélnénk magunkat, aztán lezárnánk azt a korszakot a házassággal.

Nem viccelek. A családban volt olyan, hogy egy huszonéves srác elvette feleslegül egy női rokonomat. Előtte 1 csaja volt. Most meg "rájött", hogy élni akar. Közben ott a felesége, egy kisgyerek. Nemsokára válnak...

2021. dec. 8. 14:55
 38/45 A kérdező kommentje:

Vagyis lehet válnak, nem mi lesz belőle. A pasi már nem akar a nővel maradni. Talán már meg is csalta, mert volt egy nő, akihez "közelebb került". Aki egyébként férjes asszony...

Na, ilyenek történnek.

2021. dec. 8. 14:57
 39/45 A kérdező kommentje:
*elvette feleségül
2021. dec. 8. 14:58
 40/45 A kérdező kommentje:
*nem tudom, mi lesz belőle
2021. dec. 8. 14:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!