Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az ilyen személyiségű nőkről párkapcsolati szempontból?
A hozzá illő személyiséggel bármelyik személyiség jó párt alkot. Nem feltétlenül az mbti szerinti modell adta bontásra gondolok, hanem általánosságban.
Nekem ENTP a párom, egy baromi édes, értelmes, vagány csaj. Vitázóval van címkézve a típus, valóban szeret megvitatni dolgokat, élvezet volt vele az első perctől fogva beszélgetni.
Sztereotípia és fun part on: A hideg futkosna a hátamon, mivel én meg ENFP vagyok. 😅
Sztereotípia off: El kell vele beszélgetni, passzoltok, tetszetek egymásnak, go! Nem egy excelben összedobott compatibility chart fogja megmondani, hogy mennyire vagytok egymásnak teremtve. :)))
(Jajj, ENTJ 😅🙃)
Igaz, csak angolul, de ha lapozol kettőt, leírja, hogy mik az általános jellemzők erre a típusra egy kapcsolaton belül. (ha nem tudsz jól angolul, írj rám és szívesen összefoglalom neked magyarul, hogy mi van benne)
Amúgy nem csak a személyiségtípus befolyásolja, hogy ki milyen egy kapcsolatban, szóval ezt inkább csak érdekességként nézd, ne vedd szentírásnak. Valami alapja persze van, szóval kiindulópontnak jó lehet, de konkrétat csak akkor fogsz megtudni, ha megismered az adott személyt.
A parancsnok nonek a papucs pasik jonnek be. Veluk erzik mGukat biztonsagban es boldogan. Felneznek rajuk a nyugodt kiegyensulyozottsaguk es segitokeszseguk miatt. Szoval nyugi,nekunk bejon a papucssag. Imadjuk. A dominans ferfiakat lepattintjuk.
Egy hosszu parkapcsolatban levo parancsnok no
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!