Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy ne akarjanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne akarjanak velem párkapcsolatot a nők, csak szexre kelljek nekik?

Figyelt kérdés

Elegem van már abból, hogy még a kifejezetten bevállalós nők is párkapcsolati alapanyagot látnak bennem. Ki akarok törni ebből. Az a srác akarok lenni, aki szexre jó, de amúgy komoly kapcsolatra nem tartják alkalmasnak.

Eddig több barátnőm volt, egyiket sem lehetett rávenni szexkapcsolatra, vagy velem nem tudták elképzelni.

Mi a francot kellene már csinálnom, hogy csak dugjanak velem, aztán otthagyjanak?

2021. dec. 8. 11:27
1 2 3 4 5
 1/45 A kérdező kommentje:
Barátnőt tudok szerezni, de szexpartnert nem. Idegölő!
2021. dec. 8. 11:28
 2/45 anonim ***** válasza:
89%
A prostik kifejezetten örülnek ennek.
2021. dec. 8. 11:28
 3/45 A kérdező kommentje:

Nem megyek prostihoz, nem fogok fizetni a szexért.

Olyan kapcsolatot akarok, amit más pasik csinálnak, hogy pl. összejárnak az egyetemről egy csajjal, és csak dugnak.

2021. dec. 8. 11:30
 4/45 anonim ***** válasza:
80%
Az a srác, akit komoly kapcsolatra nem tartunk alkalmasnak szexre se kell.
2021. dec. 8. 11:32
 5/45 anonim ***** válasza:
86%
Ez nem rajtad múlik, a nőkön. Aki komoly kapcsolatra vágyik, azt nem tudod rávenni szexkapcsolatra. Nekem volt komoly és szexkapcsolatom is, utóbbiban a srác lett szerelmes belém és értetlenkedett, hogy Ő miért nem elég nekem komoly kapcsolatra... Mondtam, hogy nem vele van a baj, hanem velem. ÉN nem akartam többet, SENKITŐL. Ilyen csaj kell neked.
2021. dec. 8. 11:34
 6/45 anonim ***** válasza:
14%

Hihihi

[link]

2021. dec. 8. 11:34
 7/45 A kérdező kommentje:

Ez nem igaz.

Nagyon sok olyan eset van, hogy a nők összejárnak pasikkal dugni, amolyan "barátság extrákkal" kapcsolatra, vagy egyszerűen csak szexkapcsolatra.

Tudok is olyan pasit akinek fuckbuddy-ja van. Egyszerűen találkoznak néha, kefélnek, aztán mindenki megy a dolgára.

Na, ezt akarom én is. De mit csináljak, hogy ez összejöjjön?

2021. dec. 8. 11:35
 8/45 anonim ***** válasza:
70%
Ez a szerep lealacsonyító lenne. Még egy szexkapcsolatban is szeret egy nő felnézni a férfire. Miért ezt akarod?
2021. dec. 8. 11:37
 9/45 anonim ***** válasza:
93%
Nem kell zsákbamacskát játszani. Társkeresőre kiírod, hogy kizárólag szexkapcsolat érdekel. Nyilván csak az fog válaszolni, aki csak szexet akar.
 10/45 A kérdező kommentje:

Igen, ilyen csaj kellene. De honnan lehet tudni, hogy ki ilyen?

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!