Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lepjem meg páromat 2. évfordulónk alkalmából?
Január elején leszünk kétévesek, de nem tudom, mivel lepjem meg. Szívem szerint egy kétéjszakás wellnessezéssel lepném meg, de 100.000 alatt nem igazán olyan, ahova szívesen mennénk, és egyetemista vagyok, nem keresek annyit. Maximum 30 ezer Ft-ból mit tudnék venni neki? Ékszert már nem tudok adni, mert abból már mindent megvettem. Kirándulni is sokat szoktunk, szinte minden héten, szóval ez sem annyira előnyös. Étterembe annyira nem vinném, az nem maradandó dolog. Mégis mit vegyek neki ennyi pénzből? Számomra fontos, hogy valami szépet, és maradandót adjak neki. Biztosan számít, 21 évesek vagyunk.
Köszönöm szépen a segítséget! :)
Kérd meg a kezét vagy szakíts.
Az maradandó.
Amúgy vicc nélkül. Anyám mindig azt mondta, hogy ha 2 éves évfordulóra gyűrűt kell adni vagy szakítani, mert ha két év után nem tudtad eldönteni, hogy vele akarsz lenni, akkor nem is fogsz így dönteni, akkor meg minek húzod az idejét.
Pont par napja lattam egy hirdetest, ahol "pikniket" kinal a ceg. Par oras bulirol van szo, gyonyoru helyszint krealnak nektek a termeszetben, nagyon romantikus, nagyon elegans, elso osztalyu fogasokkal. 30 ezer 2 fore. En is ebben gondolkodom amugy :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!