Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ha a párom...

Figyelt kérdés
Ebben az évben fejezem be az egyetemet és szükségem lenne a páromra de ő mindig elmegy. Most lesznek a legnehezebb vizsgáim és szükségem lenne rá de ő soha nem segít. Nem is az,hogy segítsen csak legyen velem.
2021. dec. 6. 19:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hova megy?
2021. dec. 6. 19:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Mindig elmegy: vagy a barátaimhoz vagy a legközelebbi kocsmába
2021. dec. 6. 19:18
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

Hagy tanulni. Örülj neki.

Mit csináljon, mikor te el vagy foglalva, tanulsz,

elmélyülsz? Nem beszélgettek, mert akkor nem tudsz

tanulni.

És mit segítene? Főzni, takarítani?Ha megcsinálta,

hadd menjen.

Nem jó, ha állandóan egymás nyakában lihegtek.

2021. dec. 6. 19:23
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Tanulással foglalkozzál.
2021. dec. 6. 19:28
 5/10 A kérdező kommentje:
De nem 0-24-ben tanulok. Csak 12 órát tanulok utána meg mindig csinálok valamit. Ha otthon szokott maradni akkor szoktunk tanulás után beszélgetni vagy Tvt nézni. Ő egy évvel ezelőtt fejezte be az egyetemet és néha segíthetne.
2021. dec. 6. 19:34
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Azt mondod nem is muszáj segítsen, aztán meg hogy néha segíthetne. Meg legyen ott de nem muszáj segítenie. Mi van? Akkor minek legyen ott? Tanulni sokkal jobb egyedül.
2021. dec. 6. 19:35
 7/10 A kérdező kommentje:
De azért segítsen nekem mert nem mindig értem az anyagot,de azért legyen mellettem mert az engem biztat és tudom hogy valaki hisz bennem.
2021. dec. 6. 20:29
 8/10 anonim ***** válasza:
68%

De mit pesztráljon? Azzal segít, hogy hagy tanulni. Nem értem ezt a "valaki hisz bennem" dolgot.

Mondjuk kezdetnek te higyj magadban.

2021. dec. 6. 20:33
 9/10 A kérdező kommentje:

„valaki hisz bennem"

Azért mert a szüleim elváltak és nem foglalkoznak velem és a barátnőim kint vannak külföldön és így csak a párom hisz bennem.

2021. dec. 6. 20:36
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne a párodra rakd a feladatot, hogy higyjen benned, hanem te higyj magadban.
2021. dec. 6. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!