Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha idealizáltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha idealizáltam valakit?

Figyelt kérdés

Szóval… adott egy régről ismert lány, akivel annak idején szerettem volna összejönni. Ez akkor meghiúsult, de hosszú ideig bántam. Idő közben eltávolodtunk mind kapcsolati, mind távolsági értelemben.

Most évekkel később jöttem rá, hogy az előző kapcsolataimban is őt kerestem.

Azokhoz szólna a kérdésem, akikkel történt hasonló.. elmúlik vagy történnie kell valaminek, ami úgymond kiábrándít belőle? Azt megjegyezném, hogy nem hónapokról, hanem immáron súlyos évekről van szó.

Előre is köszönöm.

2021. dec. 6. 13:45
 1/6 árokpart ***** válasza:
63%
Rossz hírem van sajnos, nem fogsz tudni kiábrándulni belőle, inkább szolidan keresd meg és közelítsed meg udvariasan. Persze ne rohand le egyből, hogy így szeretlek úgy szeretlek, mert akkor elijeszted. Szépen, nyugodtan, türelmesen, profin csináld. Hajrá!
2021. dec. 6. 13:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szabad még a lány? Mert ha igen, próbáld meg vele!

Ez egy be nem teljesült "szerelem". Ilyenkor általában addig nem hagyja nyugodni az embert, amíg a "dolog végére nem jár".

2021. dec. 6. 14:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha szabad, mi akadályoz benne, hogy udvarolj neki? Ahogy #1 írta. Lazán, gyengéden közelíts felé aztán lesz ami lesz.
2021. dec. 6. 14:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Szabadnak szabad, és természetesen megközelíteném, de kb 800km választ el jelenleg minket.
2021. dec. 6. 15:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

#4 Igazából két lehetőséged van. Nekem szerencsére ez az idealizálós biznisz már tiniként lezajlott, de emiatt tudom, hogy ez nem 2 perc. (konkrétan 14 éves koromtól szerelmes voltam egy sokáig egyedülálló lányba és 19 évesen sikerült úgy-ahogy elengednem a fantáziálgatást róla)

a) Nem csinálsz semmit és megvárod, amíg elcsitul az érzelem. (ha egyelőre ott tartasz érzelmileg [ezzel amúgy semmi baj sincs, mindenki átmegy ezen, ki korábban, ki később, ez nem sértés], hogy idealizálsz embereket, akkor ez bizony kemény évek is lehet)

b) Ráírsz és kiderül, van-e értelme egyáltalán pörögni a dolgon. A 800 km nem leküzdhetetlen akadály, ha mindketten akarjátok.

2021. dec. 6. 15:13
 6/6 árokpart ***** válasza:
Miért lettem ennyire lepontozva.
2021. dec. 6. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!