Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexuális nőként hogyan találjak társat?
Figyelt kérdés
aszex vagyok, 39 éves.
szeretnék valakit szeretni.
ne impotens legyen, hanem aszex.
van egyáltalán aszexuális ffi?
2021. dec. 5. 15:07
1/11 anonim válasza:
Én pasi vagyok, 39 és aszex☺.
Nekem is nehéz de már nem görcsölök rajta.
2/11 anonim válasza:
Miért nem mindegy neked hogy impotens vagy sem ?
3/11 anonim válasza:
Az impotens férfi sem fog megdugni mint az aszex sem..
4/11 anonim válasza:
Szeress engem! Nem kockázatos. Nem szexelek olyannal, aki nem akar velem szexelni.
5/11 anonim válasza:
"ne impotens legyen, hanem aszex"
nem mindegy? 🤣
6/11 anonim válasza:
Kérdező, neked aszexuálisként számít a pasi külseje, hogy jól nézzen ki? Ha mondjuk igen, számít, ha úgysincs szex, miért fontos szempont a külső?
8/11 anonim válasza:
Én az vagyok, de túl öreg vagy hozzám
9/11 anonim válasza:
Nyitottnak kell lenni!
Meg egy kicsit több kompromisszumot kell kötni, mintha "rendes párkapcsolatot keresnél, mert lehet, hogy nem 5km-re lesz tőled az adott férfi.
Szerintem ezt már máskor is kérdezted, és akkor nekem például nem is válaszoltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!