Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találjak olyat aki aszex? akinek nem kell testiség egy kapcsolatban? Aki aszex annak lehet társa az életben?
Nem nem szoktam ezerszer ki írni ugyanazt a kérdést!
Én érdekes nem nézem az oldalt minden nap kérdéseket
csak néha szoktam nézegetni
hát ha találok olyat aki hasonló
hasonló a hasonlónak örül elv alapon és ez így is van,köszi!
Azt hiszem en is az vagyok. Kulfoldi oldalak vannak, mint az asexualitic.com, asexuality.org es rengeteg mas.
Hany eves vagy es milyen nemu? Mikor jottel ra? Tudja valaki?
Szerintem lehet társa, bár én pl. nagyon nem keresem! Én úgy csinálom minden reggel már mikor felébredek elmantrázom hogy : Nem kell a tesi kielégülés érzése, a testi élvezeteket elutasítom! Ezt már jó ideje csinálom és mondhatom egy idő után tényleg hatásos. Bármikor mikor a testi vágyak felé veszi az irányt a tudatom, és ezt észreveszem megint elkezdem mondogatni. Mikor egyedül vagyok hangosan, (de pl. buszon csak magamba). Mostanra már egész "jó,, kis eredményeket értem el. Bár én kifejezetten "önvédelemből,, csinálom ezt, elég nehéz volt jó ideig mert nem vagyok csúnya, és többször nagyon jó csajok bepróbálkoztak nálam de ilyenkor pl. megpróbáltam elképzelni: milyen lesz majd öreg korában, vagy ha elhízik. Az élet tökéletlenségeire, mulandóságára, feltételekhez kötöttségeire gondoltam. Ezzel a módszerrel ma azért nem mondanám hogy soha, de csak ritkán van testi vágy. Én elutasítom a testiséget, bár kétséges hogy tényleg aszex vagyok-e már.. Viszont nem is akarok társat sem, jól elvagyok én egymagam.
Szóval a válaszom a kérdésedre:
Találhatsz ilyet, és lehet is tárad ha te aszex vagy, viszont szerintem általában akik így gondolkodnak pont hogy nem akarnak társat (lehet tévedek de magamból indulok ki). Azért nehéz ilyet találnod mert elég kevés olyan lehet aki mégis "társra,, vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!