Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért találkozunk olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért találkozunk olyan emberrel akivel tökéletesen összeillenénk de közben mégsem lehet semmi?

Figyelt kérdés

Nem akarom hosszasan fejtegetni a sztorit mert lényegtelen. Van valaki akivel emberileg nagyon jól megvan az összhang, a közös hullámhossz, a hasonló gondolkodás, a hasonló humor, ízlés, de mégsem teljesen egyforma így hát nem unalmas.

Szóval összehoz az élet valakivel, aki a tökéletes párod lehetne.

És mégsem lehet köztetek semmi és nincs és nem is lesz.

De miért? Miért jó ez? Miért alakul így?

2021. dec. 3. 09:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a többségét te képzeled oda. Mély ismeretség nélkül csak a spekulációidban tudsz reménykedni, nem az illető valódi jelleme dominál
2021. dec. 3. 09:59
 12/22 anonim ***** válasza:
77%

Attól "ezo" hogy:

a kérdező egy fiktív dolgot probàl megfogni , és ráadásul minimàlis hàttèrinformàciót közöl , egy anonim fórumon , úgy hogy sem őt sem a másik felet nem ismerjük.

Ennyi erővel betelefonàlhatnàl egy tenyèrjós forró drótba.

2021. dec. 3. 10:14
 13/22 anonim ***** válasza:
79%
Ez így nem kérdés , csak önsajnàltatás
2021. dec. 3. 10:16
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezt szeretem ebben az oldalban, hogy ha valakinek problémája van, bizton számíthat rá, hogy itt lesznek, akik még jól meg is cipőzik "segítség" gyanánt.
2021. dec. 3. 10:23
 15/22 anonim ***** válasza:
Kérdező: továbbra is érdekelne, hogy mi az elháríthatatlan akadály. Mi az, ami miatt "nem lehet köztetek semmi"?
2021. dec. 3. 10:25
 16/22 A kérdező kommentje:

Én meg arra lennék kíváncsi hogy egyesek miből szűrnek le bizonyos dolgokat...

Miből gondolja bárki is, hogy nem ismerem? Persze, nyilván nem élek vele együtt, de általában az emberek kevés hozzájuk közel állóval élnek egy fedél alatt.

"Fiktív"- nem tudom ezeket honnan szedik egyesek.

Tehát nem, azt valóban nem tudom milyen pózban alszik de a jelleméről elég sokat tudok. Sok dolog van, amiből sok lényegi dolgot le tudok szűrni és a beszélgetéseink során az apróságoktól kezdve, a komoly és nagy dolgokig számos dologban megvan az egyetértés, az összhang, a közös nevező.

Nem önsajnáltatásból írtam ki a kérdést, azt megoldom magamnak. Viszont azt nem ertem miert kell egy anonim fórumon másnak nekiesni és lehordani.

2021. dec. 3. 11:05
 17/22 A kérdező kommentje:
Plusz nem is azért írtam ki, hogy az én konkrét "esetem" kerüljön kivesézésre, ha úgy tetszik afféle témafelvetésnek indult.
2021. dec. 3. 11:11
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha két ember együtt akar lenni, együtt is lesznek.

Gondolom, az egyik foglalt és annyira neki nem jön be a másik, hogy eldobja a jelenlegit. Ez csak annak az oldala, aki jobban oda van a másikért.

2021. dec. 3. 12:32
 19/22 anonim ***** válasza:
67%

Ilyen nincs.

Ha nem vagytok kapcsolatban, akkor lehet köztetek bármi, csak akarni kell. Mindkettőtöknek.

Ha párkapcsolatban vagytok, és valóban ennyire másik feleteknek érzitek a másikat, akkor vagy váltotok, és együtt folytatjátok. Vagy titokban élitek meg a kapcsolatotokat. Ha fizikailag, testileg nem is, de lelki, érzelmi síkon igen. Ha mindketten igazán akarjátok.

Tehát olyan nincs, hogy akarjuk de nem lehet.

Tudom, szemét gondolkodás, de ha más nem, legalább titokban, lelki síkon meg lehet élni ha másra valóban nincs lehetőség.

Aki nem teszi, az nem is akarja igazán.

Mert aki igazán akarja, az belebetegszik, annak már szinte fizikai fájdalomként fog jelentkezni, hogy nem teszi.

Tehát nem fogja kibírni, hogy ne tegye.

Ha meg nem fáj, akkor meg nem is kell vele foglalkozni, akkor nem is olyan komoly az mint hisszük. Akkor elég csak várni és majd elmúlik.

2021. dec. 3. 16:11
 20/22 anonim ***** válasza:
Ez kompromisszum kérdése legtöbb esetben ha tényleg egymáshoz illetek akkor mindkettőtöknek van valami ami miatt nem jön be a másik, lehet valami elv vagy bármi más
2021. dec. 3. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!