Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hány éves kortól ciki az ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól ciki az ha egy fiúnak nem volt barátnője?

Figyelt kérdés

Már telejsen eltaposták a lányok az önbizalmamat. Eddig semmi sikerem nem volt. Csak elutasítottak, megaláztak, hogy én nem értek a nőkhök. Ti hogy viselnétek ha ennyire nem lenne semmi örömöd az ellenkező nemnél?

Hány éves kortól ciki ha még nem volt barátnőm?

2021. dec. 3. 06:16
 1/7 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem 38 és fél. Egyik férfi ismerősöm saját bevallása szerint ekkor volt először nővel (elég félénk típus.)

De egy másik férfi ismerősöm lassan 44 éves - és még azt sem lehet megkérdezni tőle, hogy kisfiú korában hogyan viszonyult a lányokhoz, mert sértésnek veszi. Szerintem még szűz.

2021. dec. 3. 06:39
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Lehet, hogy tényleg nem értesz a nőkhöz, vagy eddig nem neked való nőknél próbálkoztál. Ne add fel!
2021. dec. 3. 06:48
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

"Szerintem 38 és fél"

Akkor van meg 1 evem 😂

37F incel

2021. dec. 3. 07:33
 4/7 anonim ***** válasza:
25
2021. dec. 3. 07:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha társadalmilag nézzük, már 20-22 éves kortól viccelődnek rajtad a társaid, ha tudják, hogy még nem voltál nővel.

Ettől függetlenül én nem tartom azt sem cikinek, ha valaki még 50 éves korában is szűz. Mindenki más utat jár be, nem láthatunk bele, hogy ki hogyan éli az életét.

2021. dec. 3. 08:07
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Olyan 16-18. Onnantól már jobb hazudni erről ismerkedéskor a lányoknak.
2021. dec. 3. 08:11
 7/7 anonim ***** válasza:

,,Szerintem 38 és fél. Egyik férfi ismerősöm saját bevallása szerint ekkor volt először nővel (elég félénk típus.)"

Ez inkább hatalmas csoda, mint ciki, hogy ilyen idősen el tudta veszíteni a szüzességét.

2021. dec. 3. 10:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!