Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt feltüntessem Tinderen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt feltüntessem Tinderen?

Figyelt kérdés
Főleg művelt, intelligens férfiak válasza érdekelne, hiszen én is ilyen társat keresek magam mellé. Tinderen érdemes feltüntetnem, hogy orvosira járok?

2021. dec. 2. 21:41
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen mindegy.
2021. dec. 2. 21:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem írd ki. A többség el sem olvassa, de az értelmes rétegnek akár imponálhat is.
2021. dec. 2. 21:52
 3/10 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert fordított esetben én is el szoktam
2021. dec. 2. 21:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán írd ki. Más is kiírja, hogy mondjuk lakatos vagy mérnök.
2021. dec. 2. 22:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Írd ki. Nem mindenki fogja elolvasni, de aki mást keres, mint ostoba cicababát, az értékelni fogja.
2021. dec. 2. 22:11
 6/10 anonim ***** válasza:
43%

Nekem általában egy nőnél csak az a fontos hogy bizonyos elfogadható szinten nézzen ki. Ne dohányozzon/ne drogozzon/ne igyon/ne legyen tetkós/ne legyen pirszinges illetve akarjon összeköltözni + családot + elviselhető legyen.

Az hogy mit foglalkozik már másodlagos. Bár mivel én egy mérnök vagyok így egy orvosnak örülnék de nem ez a fő szempont. Simán írd ki mert hátránynak sztem szinte sosem hátrány.

2021. dec. 2. 22:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Titkolni semmiképpen nem kell és semmiből nem tart kiírni, úgyhogy nem értem a bizonytalanságot.

Elijeszteni nem sok embert fog, de lehet, hogy megfog valakit, meg ez alapján könnyen lehet beszélgetést kezdeni.

Csak ennyit akarsz kiírni vagy az a kérdés, hogy a bemutatkozásba belevedd-e ezt is?

2021. dec. 2. 22:16
 8/10 anonim ***** válasza:
32%

Kedves Dr Szöszi!

Először úgy is a képeid fogja megnèzni , ha az stimm , utána fogja elolvasni a profilod.

Addig is boldog, boldogtalan, hülyék , kapcsolatban lèvők, trógerek is rád fognak írni, nem számít hány diplomád van.

2021. dec. 2. 22:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem oszt nem szoroz, elsősorban a hobbijaidat érdemes megosztani, olyan képeket kirakni, ahol látszik, hogy miket szeretsz csinálni, hova utazol szívesen stb., én legalábbis ezt szoktam nézni, és ha látom, hogy van valami közös pont, akkor írok neki. Mondjuk ha kifejezetten orvos párt szeretnél, akkor ebben biztos egyezést fog veled találni.
2021. dec. 2. 23:09
 10/10 anonim ***** válasza:
46%
Azert azzal tisztaban vagy , hogy a műveltseg , de főleg az inelligencia es az iskolazottsag kozt nem feltétlenul van kapcsolat. Egy ilyen bemutatkozasbol nekem az jonne le, hogy akinek nincs diplomaja , az rad se irjon 🤷🏼‍♂️
2021. dec. 2. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!