Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt feltüntessem Tinderen?
Nekem általában egy nőnél csak az a fontos hogy bizonyos elfogadható szinten nézzen ki. Ne dohányozzon/ne drogozzon/ne igyon/ne legyen tetkós/ne legyen pirszinges illetve akarjon összeköltözni + családot + elviselhető legyen.
Az hogy mit foglalkozik már másodlagos. Bár mivel én egy mérnök vagyok így egy orvosnak örülnék de nem ez a fő szempont. Simán írd ki mert hátránynak sztem szinte sosem hátrány.
Titkolni semmiképpen nem kell és semmiből nem tart kiírni, úgyhogy nem értem a bizonytalanságot.
Elijeszteni nem sok embert fog, de lehet, hogy megfog valakit, meg ez alapján könnyen lehet beszélgetést kezdeni.
Csak ennyit akarsz kiírni vagy az a kérdés, hogy a bemutatkozásba belevedd-e ezt is?
Kedves Dr Szöszi!
Először úgy is a képeid fogja megnèzni , ha az stimm , utána fogja elolvasni a profilod.
Addig is boldog, boldogtalan, hülyék , kapcsolatban lèvők, trógerek is rád fognak írni, nem számít hány diplomád van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!