Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttünk a Tinderen! Most valami mégis más lett?
3 hónapig beszélgettünk a neten, mire rávettem magam hogy találkozzunk. Már egyfajta nagyon mély érzelmi kötelék jött létre. Nagyon romantikusnak és érzelmesnek tűnt, viszont élőben, valahogy más. Nézegeti magát a tükörben, beszólogat és nem olyan nagy hévvel néz rám, mint azt ígérte. Az első csókunk szörnyű volt, de a többi jó volt. A kémiai is gondolom, hogy megvan, vagy valami nagyon erős szexuális töltet, de ne tudom, hogy ennél több lenne... Azt érzem, hogy egy vagyok a sok közül neki, akit meghódíthat. Nem érzem már magam különlegesnek, pedig mindig szépeket mondott.
Volt már veletek ilyen?
És ha igen, azután kialakult valami?
Az első 2 randink jó volt, a 3. már nem.
Ha ilyen nyögvenyelősen vetted rá magad a találkozóra, akkor mégis mit vártál?
Élőben mindig mindne más, mint a neten.
"nem olyan nagy hévvel néz rám, mint azt ígérte"
:"D :D :D :D :'D
Ezen most sírva röhögök bocsánat.
Talán épp ezért lenne célszerű mielőbb találkozni , mielőtt beleéled magad egy olyan emberrel való 'kapcsolatba', aki lehet hogy élőben nem is vonzódik úgy hozzád, mint amennyire egy szimpla képen tetszel neki.
Nem kapott p-ncit 3 hónap alatt, tinderen.
Ott márpedig akinek a beszélgetés összejön, annak a kufirc is, viszonylag rövid időn belül.
Asszem te még a klasszikus társkeresőkhöz szoktál.
A tinderen húspiac van.
Mit szeretsz ?
Pipihusit, esetleg kacsát, hát lesz, gyorsan lesz.
Valóban jól érzed, strigula lennél.
A neten azért tudott szépeket írni, mert ott a google :D
Másolás+beillesztés :D
Élőben már nincs gugli, sem pedig műveltség :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!