Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttünk a Tinderen! Most valami mégis más lett?
Figyelt kérdés
3 hónapig beszélgettünk a neten, mire rávettem magam hogy találkozzunk. Már egyfajta nagyon mély érzelmi kötelék jött létre. Nagyon romantikusnak és érzelmesnek tűnt, viszont élőben, valahogy más. Nézegeti magát a tükörben, beszólogat és nem olyan nagy hévvel néz rám, mint azt ígérte. Az első csókunk szörnyű volt, de a többi jó volt. A kémiai is gondolom, hogy megvan, vagy valami nagyon erős szexuális töltet, de ne tudom, hogy ennél több lenne... Azt érzem, hogy egy vagyok a sok közül neki, akit meghódíthat. Nem érzem már magam különlegesnek, pedig mindig szépeket mondott.
Volt már veletek ilyen?
És ha igen, azután kialakult valami?
Az első 2 randink jó volt, a 3. már nem.
2019. júl. 18. 21:18
11/11 anonim válasza:
Ezért nem szabad hónapokig húzni egy randit... 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!