Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mitől szeretsz bele valakibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől szeretsz bele valakibe annyira, hogy szinte meg vagy bolondulva érte?

Figyelt kérdés
Bosszút szeretnék állni a páromon, azt nem írnám le hogy miért..általában abba a legszerelmesebbek, az után futnak aki miatt a legtöbbet szenvednek,szomorkodnak… a lényeg hogy szeret, de el akarom érni hogy tudjam őt manipulálni a kedvem szerint, érezze azt hogy fáj értem a szíve, legyen szomorú miattam, ne legyen mindig “rózsaszín ködfelhős” a hangulat.. akarom hogy szenvedjen. Az talán jó taktika hogy egyik nap a mennyekbe repítem és nagy a szerelem, a másik nap pedig vissza élek a féltékenységével és szórakozok vele hogy hadd érezze úgy hogy nem szeretem őt, rideg vagyok vele… ti milyen módszert szoktatok alkalmazni?
2021. dec. 2. 11:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Talán jó taktika lenne kezeltetni magad, mert úgy gondolkozol, mint egy pszichopata.Egészséges emberek nem akarják bántani azt, akit szeretnek.Egészséges emberek pedig elhagyják azt, aki bántalmazza őket.
2021. dec. 2. 11:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Orvos látott már?
2021. dec. 2. 11:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem egy könnyen definiálható dolog...

Én például abba szeretek bele, aki hozzám hasonló. Egyszerűen bolondulok minden szinten azokért az emberekért, akikkel egy rugóra jár az agyunk, hasonlóan praktikus emberek vagyunk, hasonlóan kalkulálunk mindenféle lehetőséggel és figyelünk dolgokra, amire mások nem szoktak. Egyszerűen imádom, mikor más fogalmazza meg nálam is jobban azt, amit az adott dologról gondolok... Az értékrendem, a humorom.

Abból meg már rég kinőttem, hogy a viszonzatlant egy percig is opciónak kezeljem. Egyébként ezzel kapcsolatban fordítva ülsz a lovon. Nem azért mennek az illető után, mert fájdalmat okoz nekik. Tetszik nekik alapvetően az illető, ad is némi reményt, de tovább áll és ez a mozzanat az, ami miatt szarul érzik maguk. Ha érdektelen lenne alapvetően az illető, még integetnének is neki messziről.

2021. dec. 2. 11:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
ezek alapján te nem szereted őt
2021. dec. 2. 11:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
sajnálom a párod, de szerencsére sokáig nem kell ezt elviselnie
2021. dec. 2. 11:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez totál gyerekes hozzáállás a dologhoz.

Miért kéne akárkin is bosszút állnod, csak azért mert csalódott vagy?

Kezeld úgy a dolgot, hogy még van esélyed új párt találni.

Az élet meg olyan, hogy egyszer fent, egyszer lent.

Ez a vonat már elment, majd jön egy következő... :,D

2021. dec. 2. 11:36
 7/11 anonim ***** válasza:
48%
Pedig olyan értékes nő vagy. 😞
2021. dec. 2. 12:09
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A bosszúálló emberek a legaljabbak
2021. dec. 2. 13:20
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

ok, ezt az egészet forditsd meg és te vagy ennek az egésznek az alanya...ha egyáltalán érted miről van szó…

Hogy érzenéd magad, ha egy olyan férfival állnál szembe aki eléri nálad, hogy beleszeress, ezáltal manipulálni akar, szenvedjél utána, féltékennyé tenne, nem szeretne, rideg lenne veled.

Ezt mind éld át, MOST !

Egyébként tipikus nárcisztikus jellemzőid vannak

2021. dec. 2. 13:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Bosszu esetén valahogy mindenki szánni való áldozatnak látja azt akin bosszut akarnának állni, es a bosszúálló lesz hirtelen az akit elhordanak.

Szoval tanácsokat ne várj.

2021. dec. 2. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!