Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik már sokat prostiztak. Jobb a szex baratnovel?
Ez olyan, mint a gyorsételt hasonlítani anyám főztjéhez.
Mindkettő finom, de ócska kaját akkor eszem, ha anyáméra nincs lehetőségem épp.
1-es, bár nekem személyes tapasztalataim nincsenek prosti-ügyben, de tudom, hogy nagyon nagy a szórás köztük.
A hasonlatod nagyon jó, de én kiegészíteném: mintha anyukád főztjét hasonlítanád egy éttermi vacsorához.
Az éttermi vacsora lehet McDodó-féle "hogy elverjem az éhségemet" jellegű, de lehet egy színvonalas étteremben igazi hangulatos, ízléses, finom vacsora is, amire évek múlva is szívesen emlékszik vissza az ember.
Olyan is van, hogy a kettő kiegészíti egymást. Tehát a felesége mellől jár prostihoz. Otthon van szex szokványos módon, a prostitól meg kérhet olyanokat, amiket gyerekei anyjától nem akar, ill. úgyse kapna meg.
Persze ennek is van hátránya: egyrészt a titkolózás, másrészt meg nemi betegséget vihet haza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!