Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálhatta ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálhatta ezt?

Figyelt kérdés
Volt egy nagyon jó barátom, ő fiú, én lány. 3 éve hogy nem beszélünk. A napokban felléptem ott ahová ő is szokott járni. Több csoport szerepelt aznap, viszont figyeltem hogy csak azt a fellépést nézte meg amiben én is szerepelek, mikor hátramentem pont elkaptam a tekintetét. Ki voltam öltözve, mondhatni elég jól néztem ki és az öltöző előtt is rajtakaptam hogy hosszasan figyel engem. Miért figyelhetett engem ennyire? Nem beszélünk mar

2021. dec. 1. 09:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi akadályozott abban, hogy ezt tőle akkor megkérdezd?

Amúgy meg lehet, hogy most ő is pontosan ezen filozofál, hogy miért nem ment oda hozzád dumálni, ha már korábbról ismert téged.

Ezt jobb helyben személyesen lefutni, mint utólag rágódni... :,D

2021. dec. 1. 10:21
 2/5 anonim ***** válasza:
meglepődött, hogy ott vagy
2021. dec. 1. 10:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Mert 3 év elég sok idő.

Lehet, hogy fogytál egy kicsit, esetleg nőiesebb, csinosabb, szexisebb lettél, vagy valami ilyesmi.

Ezért szemet vetett rád.

De az is lehet, hogy maga ez a fellépés, szereplés, ez indított el benne valamit, mert ilyen is van.

Verset mondtál, táncoltál, énekeltél? Nem tudom.

Ez is tud ám szexi lenni, ha valakinek jól áll valami.

Én egyszer azért kedveltem meg egy nőt, mert ott futott ahol én, és a futó stílusa miatt.

Olyan aranyosan szedte a kis lábait, hogy csudi.

2021. dec. 2. 13:36
 4/5 Senior Séf ***** válasza:
100%
Az, hogy nem beszéltek, nem akadálya annak, hogy megnézzen, vagy hogy eljátsszon a gondolattal; milyen lehetsz az ágyban.
2021. dec. 3. 18:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát igen

Ezzel a gondolattal minden férfi eljátszik, ha csinos nőt lát.

2021. dec. 3. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!