Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért csinálhatta ezt az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálhatta ezt az exem?

Figyelt kérdés
Másfél hete dobott, békében váltunk el. Én jól vagyok, velem minden okés, ő nem tudom hogy érzi magát de tudom, hogy beszélget egy csajszival. Mondtam neki már az elején, hogy nem az a lány vagyok, akit le kell tiltani bárhonnan vagy épp törölni, ő ennek akkor örült, meg annak is, hogy barátok tudunk maradni. Viszont ma észre vettem, hogy Facebookról törölt, instagramról tiltott illetve Snapchatről is törölt, és nem tudom, hogy miért. Elmondtam neki azt is, hogy nyugodtan ismerkedjen-legyen barátnője, mert én örülök neki, ha megtalálja valaki mellett a boldogságot. Erre most mégis ezt csinálta, ami őszinte leszek kicsit bánt..
2021. aug. 19. 22:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet neki kell, hogy elfelejtsen, de lehet hogy az új csaj kényszerítette....
2021. aug. 19. 22:49
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki híve a szakítás utáni bratyizásnak
2021. aug. 19. 22:51
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem akarok köcsög lenni, de az milyen csaj, aki kikényszerítí a pasijától, hogy törölje az exét mindenhonnan?! Én ezt soha nem fogom megérteni.
2021. aug. 19. 22:51
 4/13 A kérdező kommentje:
Na de az exem örült a legjobban annak, hogy maradhatunk barátok..
2021. aug. 19. 22:53
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Vége van lezárta, nem kíváncsi rád, nehogy bekavarj az új kapcsolatába.
2021. aug. 19. 22:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem most amúgy sem lenne jó, ha beszélgetnétek. Majd egy fél év múlva esetleg. Elhiszem, hogy bántó, de nem mindegy, hogy miért nem beszéltek? Gondolom nem őt hívnád vészhelyzet esetén.
2021. aug. 19. 23:18
 7/13 A kérdező kommentje:

Én nem is akartam vele beszélgetni egy pár hónapig max annyit, hogy mi a helyzet és hogy van. Természetesen nem őt hívnám. De igen, bánt most ez engem, de legfőképp azért mert nem tudom miért csinálta ezt. Na mindegy, nekem csak annyi a lényeg, hogy neki jó legyen és, ha neki így jó, akkor elfogadom.

Köszönöm, hogy leírtátok a véleményeteket 😃

2021. aug. 19. 23:29
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

7

Tényleg sajnálom. Próbáld meg túltenni magad rajta, úgy mindenestül. Ezen is. Szerintem ez is elárul vmit egy emberről amúgy. Hogy a vége vége vége után hogyan fejezi be.

2021. aug. 19. 23:36
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekli, hogy te mennyire vagy nagyvonalú, és téged állítólag "nem érdekel", hogy hogyan alakítja az életét.

Őt valóban nem érdekli, hogy TE hogy alakítod az életedet,

nem akarja követni se akarva, se akaratlanul.

Ezért letiltott.

(Azt most nem firtatom, hogy te mit "machináltál", milyen képeket tettél föl magadról, de erős a gyanúm, hogy ŐR NEM AKARJA látni, hogy mit teszel ki magadról. Nem érdekli.

2021. aug. 20. 00:18
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért bánt téged, mert bele akartál látni abba, hogy hogyan alakul tovább az élete. Még jogot formáltál arra, hogy bennfentes, napra készen értesült légy, úgymond, "maradjunk barátok" ürügyén.

Az exed nem így gondolja, hanem nagyon egészségesen és okosan: vége, semmi közötök egymáshoz, kizár az intim életéből.

Nyilván, ha összefutnál vele valahol, elbeszélgetne udvariasan, kedvesen,

de maximum ennyi.

Értelmezd, fogd fel, hogy VÉGE, semmi közöd hozzá. Te már MINT NŐ NEM VAGY, NEM LÉTEZEL a számára.

2021. aug. 20. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!