Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a kérdés pontosan?
Ha van párom, nem azért van, hogy legyen, hanem mert szeretem emberileg és közös jövőt szeretnék tervezni vele.
Ez a négy így együtt!
(Bár mondjuk én jól elvagyok egyedül is!)
Alapvetően számomra azért lenne jó, mert lenne valaki, akivel együtt haladhatok az életben, mindig számíthat rám és mindig számíthatok rá. Megoszthatjuk minden gondolatunk és hasonló cukiságok.
Mivel ilyen jellegű kapcsolatra a legtöbb nő teljesen alkalmatlan, ezért a gyakorlatban inkább a szex miatt jó és a közös programok egy része miatt.
Csak a szex, de igazából az nem ér annyit.
N
Alapvetően egy jó dolog, csak megjelennek az elvárások, amik szétb*sznak mindent. (Most a mai kapcsolatok 80%ról fogok beszélni, szerencsére vannak kivételek, ahol értelmes felfogásban mennek a dolgok).:
A rózsaszín ködös állapot után megjelenik a kapcsolatban, hogy ki mit vár el a másiktól. Mintha valami gép lenne az ember, akivel jól kiszexelted magad, akkor dobálhatod bele a pénzt tovább, kérve azokat a tulajdonságokat, amiket szeretnél látni benne. A párod nem azért a párod, hogy a saját képedre formáld és parancsolgass neki. Az az értelmes párkapcsolat, ami barátságon alapul, mert a barátság még a mai napig rendelkezik értelmes értékekkel. A szex alapú párkapcsolatnak szerintem semmi értelme. Persze, van jó oldala, mert a szex a világ egyik legjobb dolga, de akivel nincs meg a lelki kapocs és a megértés, azzal felesleges párkapcsolatban lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!