Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még valaki így ezzel?
Figyelt kérdés
Szóval 18 éves lány vagyok, mostanában kezdtem el igazán ismerkedni és teljesen úgy érzem magamon, hogy vagy szinte rajongás szinten elkezd tetszeni valaki, nagyon rövid idő alatt (és nem kizárólag a külső miatt, inkább egy egy tulajdonság miatt amit meglátok az illetőben) vagy az elejétől kezdve nagyon apró tetszést érzek, amiből tudom hogy nem lesz semmi komoly. Van ez így mással is? És engem ez eléggé zavar, normál esetben bejönne valaki, ismerkedsz vele és fokozatosan kialakul a tetszés, aztán egyre jobban megismered a személyt és akkor jöhet akar szerelem és így tovább. Eddig 2 kapcsolatom volt, nem is tudom hogy annak nevezhetoek e mert csak 1 hónap volt és nagyon komolytalan, laza volt az egész. Az elsőnél is éreztem hogy ebből nem lesz szerelem, de ugy voltam vele hogy ki tudja lehet sokkal több idő ez. Aztán a másodiknál ugyan ez volt, ugyanúgy semleges érzés, de adtam neki időt hatha, de majdnem 2 hónap után sem volt egy kicsivel több érzésem se iránta. Még kb 15 évesen tetszett meg nagyon egy fiú, nem igazán ismertem csak storykat hallottam róla meg párszor találkoztunk, de nála is óriási tetszes volt, és 2 évig tartott is. Azt meg hozza tennem hogy ezek a nagy megtetszesek leginkabb akkor vannak ha tudom hogy semmi esély hogy kapcsolat legyen az adott személlyel. Úgyhogy lehet csak a visszautasitas esik rosszul, hogy nem vagyok elég jó es ezért ragaszkodom. A lényeg hogy teljesen ugy érzem hogy vagy beteges rajongással indul az egész és abból kialakul szerelem (ami persze nem jó, eleve nem lehet komolyan venni hogy neked mennyire bejön valaki mikor alig ismered még, meg persze az is kínos hogy te kb a fellegekben vagy az adott személytol, amit nyilván észre is vesz, de ő meg nem érez igy, és ezzel úgymond te kerulsz alulra azzal hogy rajongsz érte) vagy semmit sem érzek, csak szimplan úgy vagyok hogy hat miert ne, egy próbát megér, elmegyek a talira és nem érzek semmit, aztán ez igy van egészen addig míg meg nem unom hogy nem jönnek érzések és befejezem az illetovel. Kiváncsi vagyok hogy másnál is van e ilyen, irjatok nyugodtan.2021. nov. 25. 17:22
1/1 anonim válasza:
Na most 18 evesen 2 komolytalan kapcsolattal a hatad mogott altalanositani,hogy ezentul csak az eddig ateltek lesznek es mas sohasem eleted vegeig az hulyeseg. Nyugalom, lesz itt meg minden, olyan is amit te irtal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!