Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az ember az állatvilágból fejlődött ki, akkor szerinted, mennyire vehetjük alapnak az állatvilágot, az emberi természetet, kapcsolatokat illetően?
A fenti videó például jól bemutatja, mit jelent az, amikor egy férfi DOMINÁNS?
Mint látjuk, tigrisek támadnak az oroszlánra, akiket ő elzavar maga mellől. Nem sokkal később az oroszlán már tekintélyt parancsolóan ül ott, a többiek pedig behódoltak neki.
Vagyis keményen kell fellépni az emberi világban is?
Akkor fognak tisztelni a nők is?
Még valami:
Ez nem incel kérdés. Egyszerűen csak eszembe jutott, ahogy néztem a YouTube-ot, és megtaláltam ezt a videót.
Nem vagyok incel!
Az állatok nem használnak internetes fórumokat kommunikálásra, mégis boldogan élnek. Akkor nekünk se kéne?
Szerintem próbálj meg konkrétabb és hasznosabb dolgokkal foglalkozni. A "nők ezt meg azt szeretik" helyett keríts egy nőt, aki szereti azt, amit tudsz adni.
Na, sok mindent tisztázni kell.Először is, a tigrisek nem hódoltak be az oroszlánnak, mivel 1 oroszlán 1 tigrissel sem bírna el, nem hogy ennyivel.
A másik.Hiába számítanak az emberek is állatnak, az állatvilágban különböző fajok léteznek, amik teljesen másként élnek, viselkednek.
Az emberekéhez legközelebb álló viselkedése a csimpánzoknak van.
Én nem szeretem az ERŐSZAKOT.
Fejen állhatsz és pöröghetsz rajta, kiütheted a párom nagyon harcias, attól nem fogok rád gerjedni. 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!