Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki egyszerre kedves, szélsőségesen bunkó, de közben mégis férfias?
Szóval megismerkedtem egy sráccal aki totál nem az esetem.
Ő egy szépfiú, aki piperkőc, magának való és rendkívül cinikus humora van. Ugyanakkor annyira magabiztos, hogy kedvesen bár de mindig legyőz engem ha csatázunk.
Viszont a volt barátom meg hívogat és mióta elmondták neki ismerősök, hogy járok valakivel még gyakrabban keres.
És akkor legutóbb a házunk előtt várt két haverjával amikor hazakísért a barátom.
Mondta, hogy szeretne beszélni velem én meg a barátomra néztem, ő meg mosolyogva mondta neki, hogy szevasz, az időzítésed nem éppen a megfelelő, mert most randiztunk, megvolt az első csókunk, fel fogunk menni lakásra, majd le fogom vetkőztetni a csajt, végig fogom csókolni a testét és 1000 féle pózban fogom megdugni.
Szóval tudnád holnapra időzíteni a dumát?
Nekem a szám is kinyílt, hogy mondhatott ilyet, erre az exem be akart neki verni egyet, de ő meg annyi idő alatt, hogy be tudjam csukni a számat, úgy leboxolta a 3 srácot, hogy kifeküdtek.
Majd röhögve mondta, hogy akkor menjünk mert dolgunk van.
Én meg le voltam sokkolódva, és kérdeztem, hogy ezt hogyan csinálta?
Erre mondja, hogy semmiség 15 éve jár boxolni, majd rácsapott a fenekemre, hogy de ez nem számít mert elmondta mi jön most és megint röhögött.
És tényleg azt csinálta amit elmondott. nagyon jó volt.
Én meg gondoltam, hogy úgyse hív többet, de ma küldetett nekem futárral egy nagy csokor virágot.
Most meg itt alszik és csak bámulom, hogyan lehet valaki ennyire kedves, bunkó és férfias egyszerre.
Nem találkoztam még ilyen palival.

"Hogy lehet valaki egyszerre kedves, szélsőségesen bunkó, de közben mégis férfias?"
Multiplex személyiségzavar? Jobb tippem nincs.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!