Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi tévő legyek legjobb haverom anyja?
Találkoztam már elég orbitális hülyével, így most feltételezem, hogy ez egy igaz sztori.
Nna.
Eddig nem kezdeményeztél, mert férjnél volt. De csak azért, mert valaki "szabad", még nem fogja a lábaid elé vetni magát.
Nem, még egy bóktól se. Azzal, hogy megfogtad a derekát, már túlléptél egy fizikai határt, plusz az már súrolja a határát az erotikus zónáknak (értsd: te is furán néznél, ha egy kollégád vagy haverod ott fog meg, az egy privátabb rész) Előtte fel kellett volna mérni a terepet és szóban közeledni egy kicsit.
Pláne ilyen meredek kapcsolatnál (10 vagy 15 éves korod óta ismer - nem írtad le, hogy melyik a pontos - a fejében még gyerek vagy, plusz amúgy sem túl vonzó néhány embernek ekkora korkülönbség.
Illetve lehet, hogy ő csak komoly kapcsolatot akar, amit nem egy ilyen kanos hülyegyerekkel képzelt el.
Drága. A tetteknek következményei vannak, akár elég súlyosak is. Nem tudsz kitáncikálni, hogy "csak vicceltem, ő hazudik, höhöhö!"
Kiváltképpen, ha az agyad helyett a farkad irányít.
Ennek a barátságnak búcsút inthetsz, ezt garantálom. Én se akarnék ekkora féreggel lógni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!