Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most mi tévő legyek legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi tévő legyek legjobb haverom anyja?

Figyelt kérdés
Már gyermekkoromban is tetszett a haverom anyja amikor átmentem a haveromhoz az annyát bámultam 15 éves korom óta bámulom és szívesen lefeküdtem volna vele de volt férje most 19 éves vagyok elvált a férjétől és ma bepróbálkoztam.Azt mondtam neki gyönyörű és hogy régóta tetszik megfogtam a derekát erre ő pofonvágott azzal fenyeget hogy mindent elmond a haveromnak ha nem tűnök el magamtól és hogy szakítsam meg minden kapcsolatom a haverommal mert megbánom.Mit tegyek? a legjobb haverom 10 éves korom óta azt terveztem lélekszám az annyával és a haverom soha nem tudja meg!

2021. nov. 18. 15:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
Kamu, de amúgy jó kis sztori. Én ilyen helyzetben nagy levegőt vennék és elmondanám a haveromnak, ha annyira fontos a vele való kapcsolatom.
2021. nov. 18. 15:50
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Elhúzol, mint a vadlibák! Hidd el, nem viccelt.
2021. nov. 18. 15:50
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
menjél vissza tanulni
2021. nov. 18. 15:52
 4/15 anonim ***** válasza:
45%
1-es minek? Azt akarnád hallani, hogy ő is elküld k. anyádba?
2021. nov. 18. 15:52
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Találkoztam már elég orbitális hülyével, így most feltételezem, hogy ez egy igaz sztori.

Nna.

Eddig nem kezdeményeztél, mert férjnél volt. De csak azért, mert valaki "szabad", még nem fogja a lábaid elé vetni magát.

Nem, még egy bóktól se. Azzal, hogy megfogtad a derekát, már túlléptél egy fizikai határt, plusz az már súrolja a határát az erotikus zónáknak (értsd: te is furán néznél, ha egy kollégád vagy haverod ott fog meg, az egy privátabb rész) Előtte fel kellett volna mérni a terepet és szóban közeledni egy kicsit.

Pláne ilyen meredek kapcsolatnál (10 vagy 15 éves korod óta ismer - nem írtad le, hogy melyik a pontos - a fejében még gyerek vagy, plusz amúgy sem túl vonzó néhány embernek ekkora korkülönbség.

Illetve lehet, hogy ő csak komoly kapcsolatot akar, amit nem egy ilyen kanos hülyegyerekkel képzelt el.

2021. nov. 18. 16:04
 6/15 A kérdező kommentje:
Most csak az érdekel Hogy maelradhatnék jóba a haverommal úgy hogy az anyja ne kapjon be
2021. nov. 18. 16:08
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt elszúrtad. Az anyja elmondta neki (nincs oka rá, hogy ne mondja el - annál több, hogy igen) és már biztos utál.
2021. nov. 18. 16:11
 8/15 A kérdező kommentje:
Bocs telóról nehéz írni a haverommal jóba akarok maradni csak az anyja ne kapjön be ezt hogy érhetném el?
2021. nov. 18. 16:12
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Drága. A tetteknek következményei vannak, akár elég súlyosak is. Nem tudsz kitáncikálni, hogy "csak vicceltem, ő hazudik, höhöhö!"

Kiváltképpen, ha az agyad helyett a farkad irányít.

Ennek a barátságnak búcsút inthetsz, ezt garantálom. Én se akarnék ekkora féreggel lógni.

2021. nov. 18. 16:17
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
A haverod éppen arra készül, hogy letépje a töködet, hidd el, nem akarsz vele jóban lenni.
2021. nov. 18. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!