Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gyerekrajz posztolása apaságot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekrajz posztolása apaságot sejtet?

Figyelt kérdés

egy férfi tanárom elkezdett többet figyelni rám (csetelések iskolaidőn kívül is, nem csak tanulásról), amolyan kedvence lettem, nem lehet nem észrevenni, hogy itt valami lehet a háttérben (felsőoktatás).

viszont semmit nem lehet tudni arról, hogy van-e családja, pontosabban azt tudom, hogy van nője, de azt nem, h. ez élettárs vagy feleség, ill. semmit nem mond arról, van-e gyereke.

a facebookján viszont kinn van egy gyerekrajz, az a borítófotója.

a barátnőm szerint ez nem jelent semmit, mármint ha kinn van egy ilyen gyerekrajz, de szerintem nagyon is, mert minek tenné ki máskülönben, ráadásul borítóképnek?

ha viszont van családja, nem pontosan értem, hogyhogy van ennyi plusz ideje, energiája munkaidőn kívül is velem dumálgatni.

2021. nov. 17. 01:01
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Valószínűleg. A barátnőm férjezett, 4 gyereke van, soha nem rak ki képet magukról. A profilképe egy rajz róla az egyik gyerektől.

Miért ne lenne a tanárodnak ideje? Azt mondja otthon, hogy azért ül a gép előtt, mert készül az órákra. Valószínűleg nem csak veled dumálgat, hanem minden libával, akinek kilazul a bugyi gumija.

2021. nov. 17. 01:15
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
Apa. De te aláfekszel így is, mert kell a jó jegy. >:)
2021. nov. 17. 01:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút egyértelmű jele annak, hogy gyereke van. Kiét másét tenné ki? A szomszéd gyerekéét? A keresztgyerekéét? Ugyan!
2021. nov. 17. 11:55
 4/10 A kérdező kommentje:
esetleg unokája lehet, már közelebb van a 60-hoz.
2021. nov. 17. 13:44
 5/10 anonim ***** válasza:
87%

3-as vagyok. Igen, unokája valóban lehet, erre nem gondoltam.

De akkor is apa, csak éppen már felnőtt a gyereke.

Szép is romantikus szerelem egy 20 éves nő és egy közel 60 éves férfi között. :-)))))))))))))))))))))))))

2021. nov. 17. 14:06
 6/10 A kérdező kommentje:

"Szép is romantikus szerelem egy 20 éves nő és egy közel 60 éves férfi között."

ő nem 60 éves, hanem 55.

én nem 20 éves vagyok már rég.

és nincs köztünk semmi, nem tetszik... annyit jegyeztem meg, h. észrevettem, h. keresi a társaságom és másképp viszonyul hozzám, mint a szaktársaimhoz, több időt, energiát, érdeklődést tesz bele a dologba.

ha még kis gyerekei vannak, tegyük fel nem unokái, akkor a párjával a szerelemnek is erősebbnek kéne lennie, nem más után koslatnia.

a párja jóval fiatalabb nála, eg korosztályba tartozik velem, tehát még az sincs, h. az asszony után fiatalt akar, mert a nője is fiatal.

2021. nov. 17. 14:29
 7/10 anonim ***** válasza:
80%

6-os Mégis felmerül a kérdés, hogy ezt miért Felnőtt párkapcsolatok, szerelem témakörben írtad ki! Főleg, ha rég elmúltál 20 éves..

Igen, 55 éves férfi is érdeklődhet nők iránt ilyen/olyan céllal, felnőtt nő meg tudja ezt helyén kezelni. pld. nem chatelget éjszaka személyes témákról, hanem rövid úton leállítja, és nem ír ki itt erről kérdést, főleg akkor, ha nem érdekli, mint férfi.

2021. nov. 17. 14:50
 8/10 A kérdező kommentje:

7

és írtam valahol, hogy éjszaka csetelgetek? mert nem!

miért ez a kioktató, számonkérő hang?!

azt írok ki, amit akarok, azért van az oldal!

2021. nov. 17. 15:10
 9/10 anonim ***** válasza:
80%
Ezek szerint betalált.. Miért szerelem a kérdés, és nem tanár diák kapcsolat?
2021. nov. 17. 15:24
 10/10 A kérdező kommentje:

9

látom, nem megy a szövegértelmezés, elég világosan leírtam, h. a jelek szerint ő érez irántam vmit.

örülnék, ha a kioktatással és a számonkéréssel leállnál.

2021. nov. 17. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!