Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok szerelembe esni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon gorcsolok a kapcsolatok miatt, 21 eves koromra sose tetszett annyira meg senki vagy nem maradt fent az erdeklodes. Volt egy futo kalandom de nem erztem jol magam es 2 honap utan sem lettem szerelmes ezert otthagytam a szemelyt.Ugy erzem nem tudok szerelmes lenni ezert nem is akarok talalkozni mar senkivel mert felek hogy nem leszek szerelmes es a masik fel meg igen. Tudom hogy nagyon gorcsolok, sokat szorongok es tudom hogy ez nem segit de nagyon tanacstalan vagyok.
21/L
2021. nov. 16. 15:43
2/9 anonim válasza:
Attól félsz, hogy utána otthagy? Vagy hogy nem leszel szerelmes és te hagyod ott? Nem kell ezen görcsölni. Egyedül jobb lenni, mint egy rossz kapcsolatban. VÁrd ki a megfelelőt.
3/9 A kérdező kommentje:
Attol félek, hogy én hagyom ott. Frusztral ha valaki jobban ram tapad mint amennyire en vagyok oda a szemelyert. En is ugy vagyok vele hogy egyedul felszabadultabb vagyok mint egy rossz kapcsolatban, de nem merek belemenni semmilyen kapcsolatba. Nem erzem azt a pluszt amit adhatna az eletembe
2021. nov. 16. 15:52
4/9 anonim válasza:
Akkor minek ismerkedsz? :D
Nem erőszak a disznótor, csak kevesebb emberrel cs*sznél ki addig is, aki meg elhiszi két hónapig is…
5/9 anonim válasza:
3# Hát akkor ne menj bele :) ilyen egyszerű.
6/9 A kérdező kommentje:
De szeretnek en is egy parkapcsolatot de ugy erzem rengeteget azorongok azon, hogy hogy kellene ereznem magam, hogy ez az az erzes amit keresek es ezaltal annyira tulparazom hogy inkabb abbahagyom
2021. nov. 16. 15:57
7/9 anonim válasza:
tényleg túlságosan rágörcsölsz. Sokkal egyszerűbb ez, mint gondolod. Csak valszeg még nem találtál olyat, aki ezt az érzést kiváltja belőled. Fiatal vagy még, sominden történhet.
8/9 anonim válasza:
Várj még. Éretlen vagy hozzá. Ne törj össze szíveket feleslegesen.
9/9 anonim válasza:
ha nem állsz készen akkor ne menj bele, mert ezzel az adott férfi vagy fiú fog sérülni aki már komolyabban veszi az életét. A párkapcsolat nem egy divat ha nem egy érettségi szint függvénye , amikor a párod nem nyűg ha többször megérint .. amíg te ezeket tapadásnak veszed, addig bulikáz még meg szívogass a kis fiú haverjaidal meg igyátok le magatokat a föld mélyére, minden rossz indulat nélkül írom !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!