Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudom hogy szeretek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy szeretek valakit, hogy szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés
Mi a külömbség a vonzalom és a szerelem között? Hogy döntsem el, hogy tényleg vele akarok lenni?

2021. nov. 14. 20:42
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem összetéveszthetetlen érzés. Ha magad sem tudod hogy szerelmes vagy-e, akkor a válasz: nem.
2021. nov. 14. 20:46
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Vonzalom és szerelem ugyanaz: biokémiai folyamat mindkettő.

Vele akarsz lenni? A másik fél mit szól hozzá? Együttélésről lenne szó?

2021. nov. 14. 20:47
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
Követem a kérdést
2021. nov. 14. 21:18
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

Van amikor nem kérdés. Amikor úgy remegtem a közelében, mint a kocsonya, nehéz lett volna nem jönni rá, hogy szerelmes vagyok. Pedig szinte semmit nem tudtam róla.

Van valaki más, aki lett azóta. Vele kapcsolatban nem ennyire egyértelmű amit érzek. De nem is vagyok olyan állapotban, hogy át tudjam magam adni újra teljesen bármiféle nagy érzésnek vagy reménynek. Csak azt tudom, hogy amikor megtudtam, hogy nem látom többé, órákon át bőgtem utána és amikor utoljára találkoztunk, olyan migrénes roham tört rám, hogy majdnem hánytam. És azóta, fél éve nem megy ki a fejemből. Most akkor ez szerelem? Egy percig se reszkettem a közelében, az a másik erősebben hatott rám. Nehéz ezt összehasonlítani. Valami olyasmit érzek, hogy ez még nem szerelem, csak lehetne az, de nem engedem.

De az az igazság, annál az előzőnél nem volt választásom. Ő volt az egyetlen férfi életemben, akivel szemben teljesen tehetetlen voltam.

2021. nov. 14. 22:37
 5/7 sandrisbp ***** válasza:
79%

Szerintem, ha szerelmes leszel, tudni fogod. Bár néha van, hogy az ember bemagyarázza magának egy kapcsolatban, hogy szerelmes, és amikor vége lesz, igazából csak megkönnyebbül és/vagy csak dühöt érez, hogy ezt nem kellett volna - és akkor rájön hogy dehogy is volt ez szerelem....

De ha fáj a hasad, ha a másik nem ír, nem jön, vagy nem ér rá, akkor általában szerelmes vagy :).

2021. nov. 15. 01:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az első vonzalom fellángolás az amikor remeg a térded, pillangók vannak a gyomrodban, sírsz utánna, fecnikre firkálod a nevét, napi 6× kicsapod rá.

Amikor a hormonok lenyugszanak, ez átalakul szeretetté.

Lázas betegen fogod a haját amíg sugárba hány a klotyón, de aztán két óra múlva a karodban alszik el.

A kockás pizsamában és a kinyúlt pólóban, tegnapi sminkkel, kávétlan reggeleken is gyönyörűnek látod.

Ha mész vásárolni, meglátsz pl egy pohár joghurtot amit szeret, és hozod haza neki.

Ha kedd este ki kell mosnod a koszos fehérneműjét, még mindig szexinek látod.

Kb ez a különbség.

2021. nov. 15. 02:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem mindig komolyabb kontrollvesztéssel jár. Pl. nem tudod a testedet, a gondolataidat, a viselkedésedet kontrollálni, bizonyos helyzetekben nem tudsz racionális döntéseket hozni stb. Beszűkül a tudatod, csak ő van, és mindig csak őrá tudsz fókuszálni.

A szeretet nem billent ki annyira.

2021. nov. 15. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!