Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehet két emberbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet két emberbe szerelmes lenni szerintetek??

Figyelt kérdés
Esetleg tapasztalatokat is szívesen olvasok! Köszönöm
2021. nov. 13. 16:32
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nem. Ha jobban beleásod magad a saját érzéseidbe, akkor rájössz, hogy melyikük áll közelebb hozzád
2021. nov. 13. 16:38
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Nem, valószínűleg egyiket sem szereted.
2021. nov. 13. 16:39
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Lehet két embert szívből kedvelni, de a szerelem kizárólagos. Ha kettőt szeretsz, egyikbe se vagy szerelmes. Kérdés, hogy ez gond-e (elsősorban neked).
2021. nov. 13. 16:39
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Mindkettőt szeretni és kívánni, az nagyon is lehetséges, de ezt nem lehet így sokáig fenntartani.
2021. nov. 13. 16:45
 5/8 anonim ***** válasza:
42%

Természetesen. Vagy neked barátból is csak egy van? És csak az egyik szülődet szeretted?

Akármennyi személyiségbe lehetünk szerelmesek.

Én voltam egyszerre négy emberbe is szerelmes, és ebből kettővel együtt is voltunk sok ideje.

2021. nov. 14. 08:57
 6/8 anonim ***** válasza:
73%

Barátnőmmel beszélgettünk erről. Szerinte ez nagyon is lehetséges, saját példájával alá is támasztotta. Nekem is az a véleményem, hogy lehetséges, de azért nem túl gyakori.

N

2021. nov. 15. 18:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet két ember felé érzésünk, de nem ugyanolyan.

Szerethetünk, vonzódhatunk, lehetünk szerelmesek. Ebből lehet egyszerre akár mindhárom különböző emberek felé, de szerelem csak egy ember felé egy időben.

2021. nov. 15. 20:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, és közben egy harmadikkal élsz együtt.

Óriási. Az agyad sok baromságra képes hidd el!

2022. jan. 10. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!