Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy szégyen?
A párom megosztja a szexuális élményeinket a szüleinek. Akik mellesleg nagyon szigorúak.
Mikor kérdeztem a páromat, hogy mit gondolnak erről a szülei, nevetve azt felelte, hogy :"tök zavarban vannak olyankor. Hahah. Ez mekkora már. Tudják, mekkora vadmacska vagy." Nekem ez marhára kellemetlen, és úgy érzem elárultak.
Ti megosztjátok ezeket az intim dolgokat másoknak, a szüleiteknek? Szakítanak vele? Szerintem nem tisztel

:D Hát :D Van ilyen. Amugy nem, mai az ágyban történik za ott is marad :D
F

Most komolyan ez még kérdés? Hogy jutottál el odáig, hogy kiírd ezt a gyk-ra? 😂🤦♂️ Gondolkodás nélkül ki kellett volna dobnod ezt a retardált idiótát.
Önmagad is minősíted ha egy ilyennel vagy együtt.
Szánalmas....

Az még talán előfordul hogy valaki eldicsekszik a haveroknak, sőt még olyanról is hallottam ahol a srác az exbarátnőjével tárgyalta ki a szexuális életét.
Na de szülőknek? Ez már perverz, beteges.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!