Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Széngyen szerelmesnek lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Széngyen szerelmesnek lenni?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel régóta kedveljük egymást és én szerelembe estem az elmúlt hetekben. Végül elmondtam neki. Meglepődött, és hogy neki nem alkalmas, és ami vérfagyasztó volt, hogy szerinte szégyeljem magam, hogy szerelmes vagyok belé. Pedig csak elmondtam az érzéseimet. Nagyon rosszul érzem magam. 22 a lány és 26 vagyok.

#Szégyen szerelem
2021. jún. 23. 13:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. jún. 23. 13:41
 2/10 Csicuki ***** válasza:
100%
Szerintem a szerelem egy két élű penge lehet nagyon jó meg nagyon rossz is de semmiképpen sem mondanám vagy nevezném szégyelni valónak
2021. jún. 23. 13:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért mondta, hogy szégyelld magad? Tudtad, hogy párkapcsolatban él és ennek ellenére szerelmet vallottál, mi volt a körülmény?
2021. jún. 23. 13:43
 4/10 FoxtrotLidérc ***** válasza:
46%
Nem szégyen szerelembe esni! Szégyellje magát inkább a lány! Nem azért, mert visszautasított, hanem azért, ahogyan lereagálta. Normális, felnőtt nő nem így fog visszautasítani.
2021. jún. 23. 13:50
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, mint kiderült van neki valakije (nem régóta) de én nem tudtam erről.
2021. jún. 23. 13:53
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Hogy lehet egy idegenbe szerelmesnek lenni? Maximum nagyon áll rá a farkad, hiszen kb semmit nem tudsz róla. Igen, szerintem ez nagyon gáz.
2021. jún. 23. 14:41
 7/10 anonim ***** válasza:
91%

Az a baj az ilyenekkel, mint te, hogy képzelődtök. Ha egy lány kedves veled, azt nem azt jelenti, hogy szerelmes beléd, csak azt, hogy nem egy bunkó.

Én biztos nagyon kiakadnék, ha valaki akit alig ismerek elém állna és közölné, hogy szerelmes belém. Az ilyenek szoktak bekattanni.

2021. jún. 23. 14:47
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Akkor idézhettél volna neki egy klasszikust:

"És az érzéseim nem szégyellem, ezek természetes és jogos érzések."

[link]

2021. jún. 23. 14:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem a szerelem a szégyen, hanem hogy felnőtt létedre egy olyan lány iránt kezdtél érzelmeket táplálni akit nem is ismersz. Tini kategória.
2021. jún. 23. 15:58
 10/10 anonim ***** válasza:
46%
Hát úgy tűnik csak szimplán rossz emberbe lettél szerelmes. Felejtsd el őt minél hamarabb! Ez egy bunkó...
2021. jún. 23. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!